Irinel Columbeanu a vorbit cu sinceritate și umor despre femeile din viața sa

Irinel Columbeanu a vorbit cu sinceritate și umor despre femeile din viața sa
În această seară de duminică, 29 noiembrie, echipa iUmor a arătat o altă fațetă a show-ului. Pe scenă au apărut niște personaje foarte cunoscute publicului cu intenția de a-i lua la rost pe jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Lui Irinel Columbeanu nu i-a ieșit. Dar a povestit despre el.

Știe toată lumea că Irinel Columbeanu  trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale după ce s-a prăbușit financiar investind în afacerea cu ciment numită „columbeanit”, însă chiar el a venit să facă haz de necaz: „Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă , pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele!”

Ne-a povestit și cum este viața când din milionar ajungi sărac. „În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii”, a spus Irinel Columbeanu. Nu prea-i ardea de râs la faza asta.

Fostul milionar nu a lăsat deoparte nici subiectul Femei. De fapt, acestea l-au și făcut celebru. Aici a dat-o pe glumă și a povestit despre nevoia domnișoarelor cu care se iubea de a sta cu tatăl său pentru că era mai bogat: „N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă!”,

Delia a fost cea care a spus cu sinceritate ce impresie i-a făcut apariția și mărturisirile lui Irinel Columbeanu pe scena iUmor. Jale și tristețe.

„Pentru mine a fost un moment trist pentru că eu aveam o anumită imagine despre dumnealui și am descoperit acestă imagine nefericită”, a spus Delia, după ce cel care cândva își permitea orice extravaganță a părăsit scena.

Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a înfuriat și intră în război. Cine-i sunt aliații cu care îl amenință pe Bodi