Irinel Columbeanu i-a confiscat fostei iubite, cu tirurile, tot ce-i dăruise. Cu Moni a procedat altfel

Irinel Columbeanu i-a confiscat fostei iubite, cu tirurile, tot ce-i dăruise. Cu Moni a procedat altfel
Irinel Columbeanu scrie despre femeile din viața lui. Așa s-a anunțat lansarea cărții scrisă de fostul milionar, un excentric care azi trăiește la bloc. O să vă povestesc ceva mai puțin cunoscut azi. Din „insectarul” său lipsește o iubită.

Irinel Columbeanu a vorbit, a enumerat și a scris în cartea sa, lansată ieri, despre Romanița Iovan, fostă Ciolcan, Brianna Caradja, Anna Lesko și Monica Gabor, ultima devenindu-i și unică soție și mama fetiței sale, Irina. Despre Blanche, iubita de după Anna Lesko, nu a spus nimic, nici măcar dacă a scris vreun rând în cartea care face parte din trilogia ”Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

Irinel Columbeanu i-a confiscat fostei iubite tot ce-i dăruise

Povestea despre această tânără, cu tot felul de amănunte care nu merită să mai fie pomenite, am aflat-o în redacția ziarului la care lucram la jumătatea anilor 2000. Mărturisirile sursei din apropierea cuplului Irinel-Blanche ne-au conturat profilul milionarului excentric, cu vilă la Snagov și Rolls-Royce, un altul decât îl credeam noi, ziariștii. Iar articolele publicate atunci au fost apreciate de publicul cititor tocmai fiindcă îl dezvăluiau altfel pe bogatul Irinel Columbeanu.

Se știa despre sfârșitul relație lui cu Anna Lesko după 8 ani. Se lăsase cu tam-tam în 2004.

Deși era ca o stăpână a vilei din Snagov, cu picturi sale pe pereți alături de fresca lui Sabin Bălașa, Anna Lesko a fost gonită din casă de părinții lui Irinel care n-o suportau de niciun fel. Iar artista nu a mai vrut să se întoarcă niciodată.

Cum și-a luat Irinel cadourile înapoi în două tiruri

Următoarea cucerire a fost Blanche. Avea un alt nume în buletin, fusese model și era originară dintr-un orășel din Moldova. Azi are o familie frumoasă, dar de Irinel probabil că nu vrea să mai audă în veci.

După o poveste frumoasă de dragoste, care părea că se îndreaptă către căsătorie fiindcă inelul de logodnă fusese dăruit, Irinel și Blanche s-au despărțit. Tot cu scandal.

Ziariștii de pe monden scriau la vremea aceea că Irinel Columbeanu este recunoscut pentru generozitatea de care dă dovadă în relațiile sale amoroase, el oferindu-le iubitelor sale atât daruri de zeci de mii de euro, dar și susținere financiară în carierele pe care le dezvoltau.

Însă, atunci când Irinel și Blanche s-au despărțit, bodyguarzii acestuia au mers în orașul natal al tinerei, unde au încărcat două tiruri. Într-unul au fost haine, aparatură, ceva mobilă și bijuterii, iar în celălalt a fost încărcată o mașină pe care iubitul milionar i-o făcuse cadou.

Aceste lucruri și multe altele ne-au fost prezentate atunci în redacție de sursa care ne-a vizitat. Deja Monica Gabor intrase în viața lui Irinel.

Monica a primit inelul de logodnă pe care-l primise Blanche

După ce Monica Gabora s-a combinat cu Irinel Columbeanu, iar acesta a scos-o în lume ca să oficializeze relația, s-a observat că inelul de logodnă pe care-l purtase Blanche era pe degetul tinerei aflate în pragul Bacalaureatului. Și o parte din hainele în care fusese fotografiată Blanche erau acum, în anul 2005, pe Moni.

La un moment dat, după ce devenise doamna Columbeanu, Monica Gabor a dat o declarație presei care a venit ca o confirmare a ceea ce publicase ziarul meu, dar a și uimit pe toată lumea.

„Nu m-a deranjat să port hainele cumpărate pentru Blanche. E adevărat că pantalonii ei nu-mi veneau. Îmi erau scurți și largi”, a afirmat Monica.

Cu cea care i-a dăruit o fetiță, Irinel a fost mai permisiv. A lăsat-o să-și vândă hainele pe care i le-a făcut cadou și nici nu s-a auzit că i-ar fi confiscat bijuteriile la divorț.

Pe vremuri, Irinel vedea luxul ca o normalitate.

Cei doi soți au decis să renunțe la o mulțime dintre hainele de firmă cu care s-au afișat la tv sau la evenimente. Le-au strâns în saci și fiecare a făcut ce-a vrut cu ele. Hainele Monicăi au ajuns la vânzare în magazinul prietenei sale, Diana, la prețuri de câteva sute de euro bucata. Iar ale lui Irinel, printre care se afla și celebrul costum Yamamoto, au luat drumul orfelinatelor și al centrului de refugiați.