Irinel Columbeanu vrea ca amintirile sale să devină subiectul unui film. Așteaptă propuneri

Irinel Columbeanu vrea ca amintirile sale să devină subiectul unui film. Așteaptă propuneri
Cele trei cărți scoase recent i-au adus o mare bucurie lui Irinel Columbeanu, care nu exclude posibilitatea de a face un film.

Irinel Columbeanu e pus pe fapte mari. Cărțile au mers ca pâinea caldă, așa că un film ar fi potrivit în acest moment. Cine o fi interesat?

Irinel Columbeanu vrea ca amintirile sale să devină subiectul unui film. Așteaptă propuneri

Dezvăluirile lui Irinel Columbeanu din cele trei cărți au avut mare succes la public, așa că fostul miliardar de la Izvoranu nu exclude să facă și un film. „Sigur că m-am gândit și în acest sens, cred că așa ceva se întâmplă de la sine. Deci, aștept inițiativa. Oricum, producția unui film e o aventură destul de mare și cred că nu se întâmplă niciodată dacă nu face un sens anume pentru cei care investesc în acest lucru”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Cum s-a despărțit de Monica Gabor

Și tot în cărțile sale, Irinel a spus tot adevărul legat de motivul pentru care Monica a ales să pună punct căsniciei. El susține că fosta sa soție se săturase să sufere și să tot fie înșelată și a pus punctul pe I, fără cale de întoarcere.

Totul a început după episodul cu două blonde în jacuzzi, alături de Columbeanu, un lucru peste care Monica nu a putut să treacă. Chiar dacă trecutul ei nu a fost deloc unul nepătat. Așa că i-a trimis fostului soț un mesaj în care a lămurit totul.

„Nu pot să accept umilințele la care mă supui”

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița noastră.

Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa”, potrivit Wowbiz.