Simona Ionescu / Redactor Șef

Mircea Geoană și Flacăra violet. Dezvăluirile despre misterul bolii sale au legătură cu atacul energetic din 2009

Mircea Geoană și Flacăra violet. Dezvăluirile despre misterul bolii sale au legătură cu atacul energetic din 2009
2022 a fost poate cel mai greu an din viața lui Mircea Geoană, când problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

Secretarul general adjunct al NATO a povestit pentru prima dată cum a fost perioada în care medicii i-au descoperit o afecțiune gravă. Mircea Geoană a urmat un tratament foarte puternic, în urma căruia a rămas fără păr, dar rezultatele au fost cele așteptate.

Din păcate, nu a fost pentru prima data când Geoană a avut probleme de sănătate. El a trecut printr-o situație grea și în urmă cu câțiva ani. După ce a pierdut alegerile în 2009, Geoană a ajuns la spital pentru un consult, iar medicii au rămas șocați de ceea ce au văzut și s-au uitat la el ca la un cobai.

“Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele”

„Mi-aduc aminte că, după alegerile din 2009, m-am dus la un control. M-au pus medicii pe niște aparate și mi-au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele. Se uitau la mine ca la un cobai. Aveam un nivel de energie atât de scăzut încât spuneau: „dar puteți să mergeți?! auziți bine?!

“Nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină”

Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic. Rezultatul analizei era normal.

Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină. Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine”, a spus Mircea Geoană la podcastul lui Damian Drăghici.

De fapt, Mircea Geoană reprinde Flacăra violet, subiect despre care a vorbit și el și soția sa după ce a pierdut alegerile în fața lui Traian Băsescu. Atunci, în 2009, a spus că a avut o prestație prostă din cauză ca un om din stafful lui Băsescu, Aliodor Manolea, l-a „lucrat energetic prin Flacăra violet”.

Mircea Geoana a făcut următoarea declarație după pierderea alegerilor din 2009, consemnată de toată presa vremii: „Stiu ca exista in serviciile de informatii occidentale si in cele sovietice din spatiul ex-comunist o intreaga cercetare in jurul acestor subiecte, cu energie si cu chestii de genul acesta. Multa lume crede. Domnul Basescu crede in mod sigur, pentru ca a folosit si foloseste aceste tehnici, inclusiv oameni pe care i-am vazut eu la Palatul Cotroceni, care fac parte din aceasta categorie… Am vazut in timpul dezbaterii, deci in dezbaterea respectiva, oameni care lucreaza cu Basescu pe acest domeniu, prezenti exact in dreapta camerei de luat vederi. Ce faceau, ce nu faceau, nu stiu, dar i-am vazut cu ochii mei, ii stiu cine sunt si i-am vazut si la palatul prezidential dupa aia, la Cotroceni, in timpul discutiilor cu partidele politice.”

Ce este Flacara Violet

„Flacara Violeta este un cuvant ce apare in vechile texte egiptene sacre sub numele de Saqqara (sau Sakara – in traducere Focul Sacru) ce a fost folosit in antichitate in interiorul scolii Misterelor. Flacara Violeta reprezinta esenta uneia dintre cele sapte mari raze de vindecare. La fel cum lumina soarelui trece printr-o prisma refractandu-se in cele sapte culori ale curcubeului si lumina spirituala se manifesta sub forma a sapte raze fiecare avand culoarea, frecventa si calitatea Constiintei Hristice. Raza violeta este cunoscuta sub numele de „a saptea raza”, iar atunci cand o invocati, ea va cobori in inima dumneavoastra unde va forma Calitatile Hristice ale compasiunii, iertarii, dreptatii, libertatii, dar si transmutarii”, potrivit www.reiju.org, citat de Mediafax.

“Ce s-a întâmplat cu Schengen, de fapt, este ilustrarea faptului că suntem tratați ca fiind de mâna a doua”

De asemenea, Geoană a vorbit și de ce România a fost respinsă la aderarea la spațiul Schengen, din punctul său de vedere, afirmând că suntem considerați o țară de mâna a doua. „Ce s-a întâmplat cu Schengen nu este o chestie în sensul că „mai stăm un pic la coadă”.

Ce s-a întâmplat cu Schengen, de fapt, este ilustrarea faptului că suntem tratați ca fiind de mâna a doua, iar lumea nu mai suportă acest lucru. De aici vine mânia oamenilor. Nu vorbesc de mecanica, execuția problemei etc. Politic, tehnic putem discuta. Românul a răbufnit și trebuie să spun că românul are dreptate să răbufnească pentru că sunt lucruri pe care noi le-am putea face mai bine ca țară, ca instituții etc”, a subliniat Secretarul general adjunct al NATO.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre