A trăit aproape 92 de ani și toată viața a fost atentă la imaginea și sănătatea sa. Iată cu se hrănea Ana Aslan.
Secretul doctorului Ana Aslan a fost dezvăluit. Ce dietă a avut femeia care a inventat leacul pentru tinerețea veșnică
A fost considerată femeia care a învins bătrânețea, iar rețetele ei cu adevărat extraordinare au salvat nume mari ale lumii. În același timp, Ana Aslan a pus mare preț pe un stil de viață sănătos, având o disciplină de fier. Menajera Anei Aslan, care a stat lângă marele profesor mai mult de zece ani a văzut exact cum se comporta savantul.
„Dă-mi o bomboană”
Ioana Preda susține că toată viața Ana Aslan a ținut la silueta ei, iar când îi era foame cerea doar o bomboană. Atât și nimic mai mult. Deși avea bucătarul ei, Ana Aslan era o gospodină desăvârșită și prepara mâncăruri cu adevărat senzaționale. Desigur că obișnuia să meargă și la marile restaurate, să savureze preparate delicioase.
Un alt lucru pe care femeia l-a remarcat și l-a apreciat la Ana Aslan era faptul că întotdeauna lua prânzul la aceeași oră și era la fel de elegantă ca și atunci când avea invitați.
„Întotdeauna lua masa la 1:30 îmbrăcată, chiar daca era singură la masă, cu o ținută frumoasă”
„Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se satură niciodată, când îi era foame zicea: ‘Dă-mi o bomboană!’ Ținea la siluetă. O bomboană, atâta lua și gata. Știa să mănânce bine, îi plăcea să meargă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească.
E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le facea singură. Întotdeauna lua masa la 1:30 îmbrăcată, chiar daca era singură la masă, cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, respectă acest ritual”, a spus femeia.
Nu recomanda carne de porc
Ana Aslan nu consuma decât produse cât mai naturale și spune că cele din conservă trebuie evitate. De asemenea, specialistul nu recomanda consumul cărnii de porc. Pe masa ei se găsea carnea de vacă, pește, miel sau oaie, ficat, limbă, toate rasol și câteodată la cuptor și asezonate cu multe legume și fructe.
Sursă foto: realitatea
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook