Iubirea dintre Antonia si Alex Velea a început cu o mare ceartă

Iubirea dintre Antonia si Alex Velea a început cu o mare ceartă
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Au întemeiat o familie minunată, crescându-și copii înconjurați de iubire. Dar, acest basm începe cu mult înainte de această armonie, cei doi trecând de-a lungul timpului prin numeroase provocări.

Iubirea dintre Antonia si Alex Velea a început cu o mare ceartă. Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea. Una dintre familiile model pentru români este formată din Antonia și Alex Velea. Amândoi sunt prezenți în mediul online, unde postează adesea fotografii și povești din viața lor de zi cu zi. 

Orice lucru frumos vine după multă multă trudă, ca și în cazul relației dintre Antonia și Alex Velea. Povestea lor de dragoste are un început controversat. Cei doi au fost dur criticați de public atunci când au anunțat că se iubesc. Mulți i-au acuzat la acel moment că și-au ruinat unul altuia căsniciile. 

„Nu am început chiar cu dreptul”

Alex Velea a povestit despre cum a cunoscut-o pe mama copiilor lui. Se pare că povestea lor de dragoste a fost una cu năbădăi, cei doi pornind în această călătorie cu o mare ceartă. Cu toate acestea, Antonia și Alex Velea se iubesc nebunește și se bucură de fiecare moment împreună. 

„Am fost prieteni mult timp. Ne-am cunoscut în 2009 la studio. A venit cu Tom Boxer și avea piesa aceea, <Morena> și își dorea o piesă mai urbană și au venit la studio să-i prezinte Boxer niște instrumentale. Ne-a dat afară din studio și am zis: <Ce-i asta? Să ne dea afară din studio să facă ea audiții?>. 

Nu am început chiar cu dreptul. Ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și prin 2011-2012 a început să vină la studioul la care lucram eu și ne-am împrietenit, nimic mai mult. Eu încă eram în relație, ea era în relație, nu aveam nicio treabă. Nu am simțit nicio scânteie”, a povestit Alex Velea în cadrul unui podcast.

Antonia  a împlinit 32 de ani

Iubirea dintre Antonia si Alex Velea. Cu ocazia zilei de naștere a Antoniei, partenerul ei de viață i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă.

Cântăreața a împlinit ieri frumoasa vârstă de 32 de ani. Alex Velea i-a transmis artistei că este cea mai bună mamă. Totodată, acesta i-a mulțumit pentru iubirea pe care i-o poartă și pentru susținerea pe care i-o oferă în orice situație.

„Iti multumesc ca existi, ca ma iubesti atat de mult, ca imi faci pasii mai siguri si ca ma sprijini in tot. La multi ani, Iubirea mea! / La muuuuulți aaaani! / Te ador!!! / Ești cea mai bună mămică! / Mă zăpăcești doar din priviri…”, i-a transmis Alex Velea Antoniei pe Instagram, de ziua ei de naștere.

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea. Un basm în care s-au luptat din greu la început