Iubita lui Florin Ristei i-a lăsat pe toți cu gura căscată! „Pantera” Naomi a fost aseară la „X Factor”

Iubita lui Florin Ristei i-a lăsat pe toți cu gura căscată! „Pantera” Naomi a fost aseară la „X Factor”
Competiția „X Factor” este tot mai strânsă, prin urmare pe data de 4 decembrie, Delia a trebuit să își aleagă trei concurenți din Bootcamp. Concursul devine din ce în ce mai tensionat, având și momente excepționale. Iubita lui Florin Ristei a fost o apariție spectaculoasă pe scena „X Factor”, aseară.

Naomi Hedman a fost o apariție de senzație pe scena „X Factor”. Superba mulatră a cântat și a încântat publicul, dar din păcate, Delia a decis să o elimine. Iubita lui Florin Ristei i-a lăsat pe toți cu gura căscată după spectacolul pe care l-a făcut, datorită talentului uimitor, dar și prezenței scenice. Și-a făcut apariția îmbrăcată într-un body cu paiete și franjuri, încălțată cu cizme lungi, cu tocuri cui, gata să cucerească publicul. Dar, din nefericire, nu a reușit să o cucerească îndeajuns pe Delia.

Naomi Hedman a făcut spectacol pe scena „X Factor”

Momentul lui Naomi Hedman de la ediția de vineri seară a competiției „X Factor” i-a făcut pe telespectatori să privească cu sufletul la gură. Având o siluetă de invidiat, cu mișcările lascive și cu vocea uimitoare i-a lăsat pe privitori mască. Ștefan Bănică a numit-o, încă din audiții, „Pantera de la X Factor”.

Nici în ediția de Bootcamp, Ștefan Bănică nu a putut să nu o complimenteze din nou pe iubita lui Ristei. Loredana Groza a declarat că îi apreciază stilul vestimentar și părul, însă Bănică a adăugat că acelea sunt ultimele elemente pe care cineva le observă atunci când o privește pe Naomi.

„E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat. Dacă ai fi în echipa mea, te-aș pune pe scaun acum, în clipa asta”, a spus Loredana Groza.

„Apariția ta este senzațională. Ești superbă”, a adăugat și Ștefan Bănică, în timp ce Florin Ristei zâmbea.

Delia a eliminat-o pe Naomi Hedman de la „X Factor” 

Nici prezentatorii emisiunii, Răzvan și Dani, nu s-au lăsat mai prejos și i-au adus un scaun în plus din culise, pe scenă, motivând că își doresc ca tânăra să meargă mai departe în competiție. Din păcate, Delia nu i-a oferit un loc pe scaun, motivând că Naomi mai are multe de învățat.

„Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va căuta și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta. Jur că te-aș lua de nevastă. Din păcate, în seara asta nu îți pot da un scaun”, i-a spus Delia artistei.

În stilul său caracteristic, iubitul lui Naomi a făcut haz de necaz: „Naomi este o apariție de revistă. Dacă ar fi și cântat, o luam de nevastă”.

Florin Ristei și Naomi s-au cuplat după ce mulatra a apărut la audițiile „X Factor”. La vremea respectivă, tânăra mărturisea că nu a fost deloc încântată de ceea ce a făcut la prima întâlnire cu scena competiției. 

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au îndăgostit pe scenă

Pentru a-i reda încrederea, Florin Ristei a urcat atunci pe scenă alături de ea ca să o ajute să treacă peste emoții și au interpretat împreună piesa „If I ain’t got you”. Naomi dezvăluia că s-a simțit bine alături de Florin Ristei pe scenă și că a ajutat-o mult să depășească momentul.

Se pare că juratului i-a picat cu tronc superba mulatră și a făcut tot posibilul să o cucerească. Și a și reușit! Pe rețelele de socializare, Florin Ristei s-a afișat deja cu frumoasa Naomi, arătându-le tuturor cât de mult a evoluat relația lor. Iar ea, se mândrește de asemenea, cu el. Postează imagini pe contul ei de Instagram, în care apar îmbrățișați, arătându-le fanilor cât de frumos se dezvoltă relația lor.

Fiica lui Stratan a stabilit data nunții. E încă adolescentă, dar asta e tot ce vrea: pe „Ghiță” al ei!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp