„Iubitul de platou” al lui Meghan Markle iese la atac. Ce zice de Casa Regală

„Iubitul de platou” al lui Meghan Markle iese la atac. Ce zice de Casa Regală
Meghan Markle are parte de susținere din toate părțile, deși criticile la adresa ei cresc vertiginos. Astfel, „iubitul ei de platou” a ieșit la atac, chiar la adresa Casei Regale.

Înainte să devină Ducesa de Sussex, Meghan Markle era actriță. Aceasta a devenit cunoscută pentru rolul lui „Rachel” din serialul „Suits” (n.r. costume), unde a jucat alături de Patrick J. Adams, ce interpreta rolul lui Mike Ross, avocatul care practica dreptul fraudulos, fără să fi terminat facultatea de profil. În serial a mai jucat și Gabriel Macht, care l-a interpretat pe celebrul Harvey Specter. Personajele lui Meghan și al lui Patrick aveau o relație și ajung să se căsătorească în penultimul sezon. În lumina ultimelor critici aduse lui Meghan Markle, „iubitul de platou” iese la atac. 

Recent, Meghan a fost acuzată de maltratarea unor foști asistenți regali, în 2018. Reprezentantul media al lui Markle şi Harry a respins afirmațiile într-o declarație, menționând că: „ducesa este întristată de acest ultim atac asupra sa, în special că ea a fost ținta intimidării”. Ulterior, Palatul Buckingham a anunțat că va porni o anchetă cu privire la acuzații. 

„Iubitul de platou” al lui Meghan atacă dur Casa Regală: „Prietena mea Meghan nu este din liga voastră”

iubitul de platou Meghan

Patrick J. Adams nu a stat degeaba și s-a inflamat în urma acuzațiilor. Astfel, actorul i-a luat apărarea lui Meghan, într-o serie de postări pe Twitter. Acesta a spus că este „obscen” ce face Casa Regală. „Meghan Markle și cu mine am petrecut aproape un deceniu filmând împreună pentru Suits. Încă din prima zi a fost un membru entuziast, amabil, cooperant, vesel care a susţinut familia noastră din televiziune. Ea a rămas aceeaşi persoană și colegă pe măsură ce a acumulat faimă, prestigiu și putere”, a scris Patrick pe Twitter. 

De asemenea, Adams a acuzat de rasism și calomnie. „M-a enervat să citesc la nesfârşit mesajul rasist, calomniant asupra ei în mass-media din Marea Britanie și din lume. Dar știam, de asemenea, că Meghan era mai puternică decât își dădeau seama sau înțelegeau oamenii și că vor regreta subestimarea ei”

Mai mult decât atât, Adams spune că Meghan nu face parte din liga celor din casa regală, ba chiar este superioară. (n.r. „out of your league” este o expresie folosită pentru a sugera că cineva este cu mult superior altcuiva). „S-a îndrăgostit, s-a mutat într-o țară nouă, a devenit un nume cunoscut pe tot globul și a început munca dificilă de a-și găsi locul în cadrul aparent arhaic și toxic. Găsiţi pe altcineva pe care să-l chinuiţi. Prietena mea Meghan a ieșit din liga voastră”, a încheiat Adams. 

Foto: Facebook

Bianca Drăgușanu face inventarul. Cu ce se laudă diva

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp