Iubitul Iuliei Vântur a fost amenințat cu moartea. E alertă în toată India, iată ce au făcut oamenii legii

Iubitul Iuliei Vântur a fost amenințat cu moartea. E alertă în toată India, iată ce au făcut oamenii legii
Cu doar câteva zile în urmă, Salman Khan a trecut prin momente grele, iar polițiștii au ajuns rapid în locuința sa. Iată ce s-a întâmplat.

Casa lui Salman Khan din India a fost plină de polițiști și bodyguarzi, care au venit să-l apere pe celebrul actor.

Toată povestea a început după ce asistentul personal al lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a primit un email, în care starul indian a primit amenințări grave. Cel care i-a pus gând rău lui Salman a fost interlopului Lawrence Bishnoi. În cel mai scurt timp, prietenul actorului, Prashant Gunjalkar, a depus o plângere la poliție. Oamenii legii s-au mișcat foarte repede și au deschis dosar pe numele lui Lawrence, dar și al ajutorului său, Goldy Brar, considerat complice.

De la ce a început totul

Conform informațiilor oferite de hindustime.com, în email-ul primit, Brar l-ar fi întrebat pe Salman dacă a urmărit interviul acordat de Lawrence Bishnoi, aflat în aceste momente în închisoare. Prietenul lui Salman, Prashant Gunjalkar a declarat potrivit ETimes că a văzut email-ul când se afla în biroul actorului.

„Vizitez în mod regulat casa și biroul lui Salman. Sâmbătă, mă aflam la biroul său, când am văzut e-mailul de amenințare în căsuța de e-mail a lui Jordy Patel, asistentul personal al lui Salman Khan)”.

Ce scrie în email-ul de amenințare

De asemenea, el a spus și ce conține acel email care a pus pe jar toată India. „Trebuie să vorbești cu Goldy Bhai (Goldy Brar) despre șeful tău Salman. El trebuie să fi văzut interviul lui Lawrence Bishnoi, dar dacă nu l-a văzut, atunci spune-i să îl vadă. Dacă vrei să închizi problema, fă-o vorbind cu el.

Dacă doriți să vă întâlniți față în față, anunțați-l. Te-am informat la timp, data viitoare vei vedea doar o surpriză”, ar fi fost cuvintele atacatorului. Potrivit informațiilor, în interviul pe care Lawrence Bishnoi l-a acordat, a mărturisit că Salman Khan i-ar fi umilit comunitatea.

„Scopul vieții mele este să-l ucid pe Salman Khan”

Salman a fost acuzat de Bishnoi că în anul 1999, în timp ce filma pentru pelicula „Hum Saath Saaht Hain”, s-ar fi practicat braconajul asupra unei specii de antilope din Rajasthan. De altfel, membrii comunității Bishnoi se crede că ar fi depus și o plângere împotriva lui Salman Khan și a colegilor săi din film.

„Scopul vieții mele este să-l ucid pe Salman Khan. Îl voi ucide pe Salman Khan dacă îi va fi eliminată securitatea. Salman Khan va trebui să își ceară scuze. Ar trebui să meargă la templul nostru din Bikaner și să-și ceară scuze. Dacă el își cere scuze, atunci problema se va încheia. Salman este arogant, Moose Wala a fost la fel. Orgoliul lui Salman Khan este mai mare decât al lui Ravana”,  a mai spus interlopul în interviu, conform indiatimes.com.

Recomandarile noastre