Un cunoscut stilist a luat atitudine după ce a văzut replica tânărului, în urma faptului că trecerea de ziua sa a devenit sursa unui dosar de poliție; Iulia Albu îi face duș rece lui Selly și îl trimite, nici mai mult, nici mai puțin, „La treabă!”. Poate că tânărul care la 14 ani a adunat deja un prim milion de dolari din activitățile de vlogger are nevoie, la 20 de ani, să i se reamintească reperele vieții.

Amintim că în week-end, Selly a închiriat o vilă la Snagov, unde a celebrat cu Moet și cu prietenii lui. Pentru întreținerea atmosferei, a fost chemat Tzancă Uraganul, celebru manelist căruia, așa cum s-a văzut, Selly îi cunoaște în detaliu repertoriul.

Petrecerea a durat până în zori, apoi poliția a decis sancționarea petrecăreților pentru că s-a încălcat reglementarea care stipula un maxim de 20 de persoane la o reuniune. În replică la acest lucru, Selly a comentat și că nu știa că Tzancă va veni cu întreg staff-ul. Asta după ce, în primăvară, se comporta ca un tânăr model, invitând lumea să strea în casă, să iasă doar dacă e strictă nevoie, și să poarte mască.

Iulia Albu îi face duș rece lui Selly

Atentă la ceea ce se întâmplă în spațiul public, iulia Albu a reacționat imediat. Și i-a tras un perdaf exemplar tânărului influencer de 20 de ani. „Influencer meltdown new entry cu Selly”, și-a numit stilista postarea. Iată ce îi transmite.

„Toată lumea este scandalizată că puștiul minune al showbizului ascultă manele, dar nimeni nu are o problemă cu faptul că a numit persoanele de 80 de ani „boșorogi”. Nu, nu mai poți face nici politică, nici morală, nici reformă atâta timp cât jignești bunicii celor ce te-au făcut cine ești. Ca să nu mai vorbim despre bunicii tăi.

Nu-i nimic, toată lumea are nevoie de un duș rece din când în când. Și de un strateg specializat pe crisis management. Sau o Agenție. Sau MĂCAR un pr cât de cât cu capul pe umeri.

Spune cu mine, Rău, Rățușca, Rămurică

  1. Recunoaste-ți greșeala
  2. Reacționează pozitiv implicându-te în acțiuni de susținere a unor persoane în vârstă. Ce ar fi sa gătești o zi în cantina unui azil de bătrâni?
  3. Respectă-ți publicul, povestește-i cum te simți, unde ai greșit și ajută-i să nu facă ce ai făcut tu.

Mie nu îmi pasă nici că asculți manele și nici dacă scuipi sau nu semințe. La treabă!”, a scris Iulia Albu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Cine e prima vedeta Chefi la cuțite care va deveni mamă. Nu, nu e Gina!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp