Iulia Albu s-a dezbrăcat pentru o sticlă cu apă. Fotografie provocatoare

Iulia Albu s-a dezbrăcat pentru o sticlă cu apă. Fotografie provocatoare
Iulia Albu din nou uimește urmăritorii săi pe pagina de Instagram. De data asta a publicat una din cele mai provocatoare fotografii, pentru o sticlă cu apă.

Iulia Albu s-a dezbrăcat. Vedeta mereu încearcă să iasă în evidență cu apariții la diferite show-uri și cu fotografii provocatoare pe rețelele de socializare. Fanii au rămas uimiți după ce în ultima imagine publicată, artista își lasă sânii la vedere.

Iulia Albu a optat pentru un body negru, care îi evidențiază sânii în toată frumusețea lor. Unii urmăritorii au observat un detaliu, pe care mulți oamenii încearcă să-l evite atunci când își fac fotografii, dar se pare că artista nu se rușinează de nimic și nu îi este greu să încalce unele reguli.

Iulia Albu s-a dezbrăcat

În comentarii mulți au scris că în fotografie se vede o jumătate de sfârc și acest lucru a stârnit imaginația multor bărbați. În așa fel încât imaginea a acumulat reacții pozitive, dar și negative, întrucât unii nu au fost deranjați de faptul că vedeta și-a scos în așa mod sânii în evidență. Iar alții au rămas mulțumiți de postarea publicată recent.

Se pare că această imagine a acumulat suficiente like-uri și comentarii ca artista să evidențieze apa la care face reclamă. În descrierea fotografiei, Iulia Albu menționează că nu are implanturi mamare și apa, pe care o ține în mână nu oferă un volum special sânilor, dar este responsabilă pentru pilea lucioasă pe care o are.

” Tu ai dat zoom?  Este important ce vrei, dar și ce bei. Și cum. Nu, nu am implanturi mamare, dar nici apa asta nu este responsabilă de volume. Este însă excelentă pentru piele și nu numai. Nu am pus tag pentru că nu mai are nevoie de nicio prezentare.”, a menționat Iulia Albu pe Instagram.

De asemenea, mulți au comentat și faptul că exagerează cu editarea fotografiilor și trebuie să înceteze să facă acest lucru. Fanii o consideră frumoasă și fără diferite intervenții tehnice. Au mai reamintit și de faptul că vedeta spune de alți artiști că își editează fotografiile, dar ea face același lucru.

„Ești frumoasă, dar nu înțeleg de ce te photoshopezi. Se vede la gât, în partea dreaptă și un pic la talie, partea stângă. Se vede! Așa cum ne spui de tâmpele alea că-și fac capul mic. But, like I said, ești frumoasă și fără.” scrie unul din urmăritorii vedetei.

De data aceasta a ales să posteze o fotografie mai recentă, întrucât imaginea publicată în care apare însărcinată, a stârnit o mulțime de semne de întrebare. Mulți au crezut în faptul că este însărcinată cu al doilea copil, dar se pare că pur și simplu este o fotografie mai veche, cu care a vrut să facă un joc și să atragă atenția.

Foto

Instagram

Amna, din nou la spital. Ce a pățit artista de data aceasta