Iulia Vântur a plecat din țară. Dar nu în India, la Salman Khan

Iulia Vântur a plecat din țară. Dar nu în India, la Salman Khan
Iulia Vântur a stat departe de iubitul ei nu mai puțin de cinci luni. După izolarea impusă de pandemie, vedeta a revenit în țară, unde, după cum se vede, a stat cinci luni.

Acum, Iulia Vântur a plecat din țară. Dar nu în India, la Salman Khan. Iulia are alte gânduri și nu se sfiește să le pună în practică.

Iulia Vântur a mărturisit care e situația relației sale cu celebrul actor indian Salman Khan. Având în vedere lunga ei ședere în România, zvonurile despărțirii au apărut rapid. Acum o lună, la Teo Show, Iulia Vantur a mărturisit că urmează să înceapă un proiect cinematografic alături de iubitul său indian.  „Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici! Și se înțelege”, a spus Iulia Vântur.

Ea menționa atunci că urmează să se întoarcă la Salman Khan. „Trebuie să mă întorc și am și treabă, intenționam să filmăm la începutul lui august! Eu cu echipa, el filmează deja!”, a spus Iulia Vântur. Între timp însă, s-a făcut începutul lunii septembrie, iar Iulia nu a ajuns încă în brațele lui Salman Khan. În schimb, a plecat din România.

Iulia Vântur a plecat din țară

Frumoasa vedetă a plecat într-o vacanță în Turcia. La mijlocul lunii trecute se afla în Grecia, apoi, de la finele lunii, e în Turcia. Ea a postat un mesaj emoționant pe internet. „Sunt atât de recunoscătoare că pot călători din nou, încât pot descoperi locuri noi, chiar dacă preocuparea pentru siguranța noastră este „călătorește” împreună cu noi, ca un rucsac greu. Dar sunt atât de recunoscătoare că suntem sănătoși și că ne putem bucura de lumea noastră minunată.

Turcia a fost întotdeauna una dintre destinațiile mele preferate, Istanbulul este atât de divers și de surprinzător. Cele mai bune locuri pentru mine sunt cele în care mă pot preda tăcerii, unde pot simți mai multă liniște. Moscheea Süleymaniye este una dintre ele și am vrut să împărtășesc această frumoasă experiență”, a dezvăluit Iulia Vântur.