Iulia Vântur călătorește prin lume, iar Salman Khan tânjește. E dat de gol de o apropiată

Iulia Vântur călătorește prin lume, iar Salman Khan tânjește. E dat de gol de o apropiată
Iulia Vântur a simțit nevoia unei schimbări, să se relaxeze. Iar o călătorie cu prietenele prin Turcia, era tot ce avea nevoie.

După muncă și răsplată. După o perioadă stresantă, Iulia Vântur s-a bucurat de compania prietenelor cu care s-a plimbat prin Turcia și multe alte locuri superbe. Ce face Salman Khan în acest timp.

Iulia Vântur călătorește prin lume, iar Salman Khan tânjește. E dat de gol de o apropiată

De câțiva ani, Iulia Vântur și Salman Khan se bucură de iubirea lor. Plecată de atâta timp de lângă el, vedeta de la Bollywood a început să-i simtă dorul. Poate pentru că nimeni nu îl mai răsfață așa cum o face Iulia? Potrivit informațiilor oferite de site-ul Redacția, o prietenă comună a celor doi, producător, a dat-o de gol pe româncă cum își alintă iubitul. Acesta a spus că Salman este un gurmand, iar preparatele culinare pe care Iulia i le face au un gust desăvârșit.

Iulia a fost foarte multe luni plecată de lângă Salman, așa că acesta probabil tânjește după mâncarea pregătită de româncă. Aceasta a venit în România de Paște, ca să rezolve niște treburi personale, iar șederea s-a prelungit până în septembrie. Atunci a plecat cu niște prietene în călătorii. A revenit în România și, în weekend a prezentat Gala Filmului UCIN. Iar acum se întoarce în India.

„Voi pleca imediat după Gala aceasta, înapoi în India. Chiar dacă în ultima vreme am fost aici, în țară, în România, dar merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a spus Iulia Vântur, într-o declarație pentru Click.

Salman își lansează propriul parfum

Unul dintre cei mai bine plătiți actori din India, Salman Khan a reușit să strângă până acum o avere imensă, estimată la 360 milioane de dolari. Dar Salman nu a făcut bani doar din filme, ci și din afacerile sale. Potrivit statisticilor Forbes, vedeta indiană ar fi a câștigat doar în ultimul an nu mai puțin de 28.500.000 de dolari. Salman s-a lansat în industria de înfrumusețare, iar anul trecut s-a axat pe geluri pentru igienizarea mâinilor.

„Planul nostru era să lansăm deodorante. Dar la acest moment este nevoie de igienizarea mâinilor. Prin urmare, am lansat aceste produse igienice pentru mâini sub marca FRSH. Vom ieși cu deodorante mai târziu. De asemenea, în plan sunt șervețele corporale și parfumuri”, a spus actorul anul trecut. Recent, acesta a declarat pe contul său de Twitter că își va lansa un parfum: „Nu este un parfum. Este o experiență. Ia-ți și tu 1965 de la Myntra”.

Sursă foto: facebook