Jador își rezolvă problemele cu ajutorul fanilor. „Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”. De ce l-a „altoit” mama sa cu grebla

Jador își rezolvă problemele cu ajutorul fanilor. „Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”. De ce l-a „altoit” mama sa cu grebla
Jador nu a uitat niciodată de unde a plecat. A rămas același om care a muncit enorm ca să ajungă în top.

Are mare încredere în oameni, iar acest lucru de cele mai multe ori a fost în defavoarea lui. Iată prin ce a trecut Jador recent.

Jador își rezolvă problemele cu ajutorul fanilor. „Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”. De ce l-a „altoit” mama sa cu grebla

Cântărețul le-a povestit fanilor cum a vrut să cumpere un produs foarte scump, a plătit, dar nu l-a primit nici în acest moment. Această lecție l-a costat pe Jador câteva mii de euro și acum încearcă să rezolve problema apelând la ajutorul fanilor săi, cărora le-a dat numărul de telefon al celui care l-a tras pe sfoară.

„Nu am făcut niciun contract cu el, sunt prost rău de tot. Și mi-a dat țeapă”

„Există un om de la care am cumpărat un produs. Am dat foarte mulți bani pe el, e vorba de rândul miilor de euro și nu mi-a mai dat produsul. I-am dat banii înainte și nu mi-a mai dat produsul. Nu am făcut niciun contract cu el, sunt prost rău de tot. Și mi-a dat țeapă. Vă las numărul lui de telefon, nu-i vorbiți urât. Vă rog, din suflet, răzbunați-mă”, a spus Jador pe Instagram.

Nu-i place să mulgă vaca

Un episod recent al emisiunii Fiță cu Adiță i-a fost dedicat lui Jador. Adiță a ajuns la Bacău la familia lui Jador, unde mama cântărețului i-a făcut pe toți să râdă cu amintiri din copilărie, când artistul era tot timpul la pescuit. „L-am bătut cu grebla, era cuminte, dar mi-era frică să-l las, pentru că multă lume s-a înecat în lac. Era negru de la apă. ”, a mărturisit mama cântărețului.

Jador a suferit enorm atunci când tatăl său a fost nevoit să plece din țară pentru a munci. Ca să crești cinci copii, nu a fost deloc ușor. Aveam un servici în Bacău, dar se câștiga foarte puțin. Ca să iau bani mai mulți a trebuit să merg la București, apoi, Germania, Italia, Kurdistan.

Era foarte greu să stau departe de familie. Aș sfătui pe toți cei care pleacă, să-și ia cu ei familia”, a spus și tatăl vedetei. Și Jador a muncit mult, dar singurul lucru care nu-i plăcea să facă era să mulgă vaca. Dar când îi era foame, trecea și peste acest hop.

Mama nu-l lasă să bea alcool

Chiar dacă e băiat mare, Jador ține cont de tot ceea ce spun părinții lui, iar cea care i-a dat viață nu-l lasă niciodată să bea alcool. Chiar dacă uneori mai scapă… „Sper să mă înțeleagă, pentru că viața mai e și cum ți-o faci tu. Trebuie să fii atent în toate. Toată lumea de aici îl respectă, îl iubește. La noi în sat sunt oameni foarte buni”, a mărturisit mama lui Jador.