Jane Fonda a trăit un miracol. S-a vindecat de cancer, deși medicii nu-i mai dădeau șanse

Jane Fonda a trăit un miracol. S-a vindecat de cancer, deși medicii nu-i mai dădeau șanse
La mijlocul lunii ianuarie, legendara actriță de la Hollywood, Jane Fonda, se pregătea de moarte. Actrița era împăcată cu soarta ei, cu boala nemilioasă care o chinuia și a transmis un ultim mesaj.

„Când ajungi la vârsta mea, ar fi bine să fii conștient de timpul care este în spatele tău, spre deosebire de cel din fața ta. E pur și simplu realist”, spunea Jane Fonda. Recent însă, legenda de la Hollywood se bucură de vești bune. Aceasta a dezvăluit recenta remisie a cancerului de care suferă, , după o „lungă sesiune de chimioterapie”. Jane Fonda a fost diagnosticată recent cu limfom Non-Hodgkin în luna septembrie. Anterior, ea le-a spus fanilor: „Este un cancer foarte ușor de tratat. 80% dintre oameni supraviețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă”.

Jane Fonda se gândește la moarte de 30 de ani

Cu toate acestea, recent, ea s-a adresat celor de la Entertainment Tonight și a recunoscut: „A fost prima dată când m-am gândit: OK, asta este ceea ce experimentează majoritatea oamenilor. Pentru că tipul de chimioterapie pe care îl făceam nu era atât de rău la început. Mă gândesc foarte mult la moarte. M-am gândit în ultimii 30 de ani. Cred că este un lucru sănătos. Este greu să trăiești corect dacă nu te gândești la moarte. Este o parte a vieții.

Alte culturi nu se tem atât de mult ca noi să se gândească la moarte. Eu petrec mult timp gândindu-mă la ea și asta mi-a făcut viața mult mai bună. Iar atunci când primești un diagnostic de cancer, te gândești și mai mult la asta și vrei să te asiguri că faci lucrurile pe care vrei să le faci, astfel încât, atunci când va veni momentul, să nu ai multe regrete”.

Actrița, născută în 1937, s-a bucurat de o carieră cinematografică fulminantă. Cel mai recent ea a jucat în seriile Grace & Frankie de pe Netflix. La fel de importantă pentru ea este și munca de activism. „Munca mea pentru climă este ceva special și o voi face până la moarte”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre