Jean de la Craiova și Adrian Minune povestesc peripețiile prin care au trecut. Ce s-a întâmplat din cauza unui casetofon

Jean de la Craiova și Adrian Minune povestesc peripețiile prin care au trecut. Ce s-a întâmplat din cauza unui casetofon
Jean de la Craiova și Adrian Minune aduc multe zâmbete pe fața admiratorilor, iar acum au mai scos ceva de la naftalină. Un episod la care, trebuie să recunoaștem, cu greu s-ar fi putut gândi cineva.

Simpatici și mereu puși pe șotii, Jean de la Craiova și Adrian Minune ne le aduc fanilor săi doar cele mai frumoase melodii, ci și multă distracție.

Și când cei doi se apucă să povestesc ce lucruri au făcut împreună, fanii maneliștilor râd cu gura până la urechi. Nu demult, Jean de la Craiova a vorbit despre o întâmplare haioasă care a avut loc la Constanța, când a vândut casetofonul prietenului săi, iar suma primită a fost jucată la păcănele.

Dacă Jean ar fi câștigat, n-ar fi fost nici o problemă, dar s-a întâmplat exact invers. Și atunci, cântărețul a fost obligat să apeleze la o stratagemă pentru a ieși din încurcătura în care singur s-a băgat.

„Pe Adrian l-a luat somnul, am scos casetofonul din priză și am fugit”

„Cântam la Constanța, eram cazați la hotel și mai avem un concert de dimineața și eu dormeam cu el în cameră. El își cumpărase un casetofon cu luminițe, nu avea nimeni pe atunci și l-a pus pe o masă în camera de hotel și a pus casetă cu el și eu nu știam cum să fac. Pe Adrian l-a luat somnul, am scos casetofonul din priză și am fugit. În Constanța era un bazar și eu la 10 noaptea l-am vândut cu 3 mii de lei, deși el costa 6 mii de lei.

„Am mers la o mașină în parcare, am pus mâna pe cauciuc și mi-am dat pe față”

Ce fac eu acum? Cum să înmulțesc banii ăștia? Am jucat la păcănele până la 5 dimineața și am pierdut banii. Ajung în fața la hotel, era lumina aprinsă și mă gândeam ce să inventez și ce crezi că am făcut. Am mers la o mașină în parcare, am pus mâna pe cauciuc și mi-am dat pe față și când am intrat el a țipat după casetofon și l-am mințit că l-au furat. El, ca un prieten bun, s-a bucurat că nu m-au omorât”, a afirmat artistul, în stilu-i caracteristic.

Recomandarile noastre