Jennifer Lopez e tot mai fițoasă și nehotărâtă. Fața lui Ben Affleck spune tot… Video

Jennifer Lopez e tot mai fițoasă și nehotărâtă. Fața lui Ben Affleck spune tot… Video
Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se pot hotărî. Încă dinainte să se căsătorească au început să își caute casă, dar fără succes.

Jennifer Lopez și Ben Affleck tocmai au renunțat din nou la o casă pe care urmau să o cumpere. Surse cu cunoștințe directe spun pentru TMZ  că Jennifer Lopez și Ben Affleck au scos din joc casa din Pacific Palisades, pe care păreau hotărâți să o cumpere pentru 34,5 milioane de dolari. Sursele publicației arată că  vedetele ar fi trebuit să încheie contractul vinerea trecută, dar chiar înainte de a fi semnat, sigilat și livrat, s-au retras din tranzacție. Cu atâtea renunțări. Cei doi devin unii dintre cei mai de nedorit clienți.

Ei au fost văzuți la un conac din apropiere, marțea trecută – în timp ce încă discutau pentru cumpărarea casei la care tocmai au renunțat, așa că se pare că nu erau siguri de casa pe care urmau să o obțină. Cu fiecare casă pe care și-o doresc și nu o iau, cei doi pierd bani, pentru că reținerea casei până se hotărăsc e condiționată de achitarea unei garanții.

Ben și Jennifer plătesc garanții și nu se hotărăsc

Sursele TMZ afirmă că Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi achitat deja garanția pentru o altă casă. Nu se știe dacă este aceeași la care s-au uitat marți. Informația este că vedetele s-au uitat și la o altă casă săptămâna trecută. Cel puțin una dintre proprietățile la care s-au uitat săptămâna trecută costa de peste două ori mai mult decât cea pentru care tocmai au pierdut garanția, retrăgându-se din tranzacție. Aceasta este cel puțin a doua casă reținută de vedete și față de care au renunțat în ultimul moment.

Camere separate pentru cinci copii

În timp ce Ben Affleck continuă să aștepte client pentru casa lui de la țară, cea unde a făcut nunta cu JLo, Jennifer Lopez și-a scos la vânzare superba vilă Bel Air cu nouă dormitoare și un amfiteatru de 100 de locuri în aer liber pentru 42,5 milioane de dolari, la șapte ani după ce a cumpărat proprietatea cu doar 28 milioane de dolari.

Lopez, în vârstă de 53 de ani, se interesată să se mute într-o proprietate mai vastă și mai bună, mai ales după ce s-a căsătorit cu Ben Affleck în luna iulie 2022. Este nevoie de spațiu pentru o familie mare, în contextul schimbării demarate încă de anul trecut. Cei cinci copiii, doi ai lui Lopez cu cântărețul Marc Anthony și trei ai lui Affleck cu Jennifer Garner, au nevoie de camere separate.

Sursa foto: Instagram

Sursa video. TMZ.com

Recomandarile noastre