Jorge încearcă să afle răspunsul la o întrebare capcană. Doar cei cu un IQ superior pot găsi răspunsul corect

Jorge încearcă să afle răspunsul la o întrebare capcană. Doar cei cu un IQ superior pot găsi răspunsul corect
George Papagheorghe a.k.a. Jorge este un cântăreț român, dansator și prezentator de televiziune, extrem de îndrăgit de public. El ține să fie aproape de fanii lui, tot timpul.

Acum Jorge a lansat o provocare pe rețelele sociale. Artistul are peste 350.000 de urmăritori pe fiecare cont de social media, iar fanii sunt dornici să afle cât mai multe despre acesta, și reacționează imediat la postările constănțeanului.

Aceștia au savurat maxim momentele din anii trecuți în care artistul a povestit despre fiul său cel mic, care are vârsta grădiniței. „David se joacă cu păpușile, nu doar cu mașinuțele”, povestea el. Mai mult, artistul nu a făcut un secret din faptul că micuțului său îi place să probeze și rochițe.

Așa cum știți, Jorge este tatăl a trei copii: două fete, Karina și Ilinca, și un băiat, David.

Karina este fiica acestuia din căsnicia cu Alina Laufer, David este băiețelul cântărețului cu actuala soție, Ramona Podea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară.

Jorge se joacă cu copiii săi și cu fanii probleme de logică

Tată atent pentru copiii săi, artistul le oferă și lor provocări interesante. Din acest ciclu e și ultima postare făcută de Jorge pe TikTok și pe Instagram. „Doi tați și doi fii au găsit într-o pădure, trei comori, și fiecăruia i-a revenit câte o comoară. Cum este posibil?”,  spune Jorge în clipul înregistrat în mașină.

@jorgeofficial.ro Cine stie raspunsul? 🤔🧐 #tiktokshortfilm #jorgeofficial #povestileluijorge #foryou #fy ♬ The Lost Stray Dog – Official Sound Studio

Postarea a strâns rapid peste 1.200 de aprecieri, iar răspunsurile au apărut imediat în comentarii. Așa cum bănuiți, răspunsul corect este că în excursia din pădure au plecat trei generații ale aceleiași familii: bunicul, tatăl și nepotul. Tatăl este totodată și fiul bunicului fiului său. Puțin complicat, dar logic, pentru oamenii cu un IQ superior.

@jorgeofficial.ro Deci cate oua ti-au mai ramas? 🥚 🤔 #tiktokshortfilm #jorgeofficial #foryou #fy #povestileluijorge ♬ Chilled Vibes – ItsMelo

Cu o zi mai devreme, Jorge a mai înregistrat un clip în care prezintă, tot așa, o problemă de matematică și de logică. De data aceasta a fost vorba despre ouă.

Sursa foto: Instagram