Jorge ne arată ce face soția lui în baie ore în șir. Clipul a devenit viral. Se pare că așa fac mai toate femeile

Jorge ne arată ce face soția lui în baie ore în șir. Clipul a devenit viral. Se pare că așa fac mai toate femeile
Jorge și soția au trecut prin momente complicate în ultima perioadă, dar totul a revenit la normal.

Simpaticul Jorge e prezent mereu pe rețelele de socializare și își încântă fanii cu tot felul de filmulețe.

Jorge ne arată ce se întâmplă când pleacă cu soția la restaurant. E incredibil în ce s-a transformat baia

Într-un video recent postat pe contul său de instagram, Jorge și-a întrebat fanii dacă așa se întâmplă și la ei în familie atunci când își scot soția în oraș. În film sunt prezentate două chiuvete, una a lui și cealaltă a soției.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro)


Dacă la Jorge totul e curat, în chiuveta doamnei s-au adunat toate fardurile și aparatele de coafat. „Băi, nu exagerez cu nimic. Asta e partea mea de chiuvetă, asta e partea ei de chiuvetă. Uitați-vă, un pic. Am fost doar să mâncăm în oraș, la prânz”, a spus George.

Băiatul artistului a fost internat în spital

Jorge și soția lui au trecut prin clipe grele, după ce băiatul lor, David, de doar cinci anișori a fost internat în spital, după ce a făcut o pnemonie gravă.  „Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă.

David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă. A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen… ce să mai spun. Nu am cuvinte”, a declarat Jorge pentru Click. Dar totul s-a terminat cu bine, băiatul a fost externat, iar părinții au răsuflat ușurați.

Sursă foto: instagram