Nunta evreiască se apropie! Victoria și David Beckham au anunțat data. Imagini uluitoare!

Nunta evreiască se apropie! Victoria și David Beckham au anunțat data. Imagini uluitoare!
Cu mai puțin de o lună până la nunta fiului cel mare al lui Beckham, Brooklyn, și a logodnicei sale, Nicola Peltz, familiile lor sunt într-o frenezie absolută. Data a fost bătută în cuie.

Brooklyn, în vârstă de 22 de ani, și Nicola, în vârstă de 26 de ani, împărtășesc din ce în ce mai des pe rețelele de socializare crâmpeie din procesul de planificare a zilei celei mari, astfel încât să putem fi la curent cu ce4 se întâmplă. Cei doi tineri își fac tratamente faciale, în Los Angeles, iar apoi se văd cu familia pentru a pune la punct ultimele detalii.

Brooklyn a anunțat logodna sa cu Nicola în iulie 2020, dar tânărul cuplu a fost nevoit să își amâne nunta din cauza pandemiei. Acum, cu restricțiile sanitare anulate, în sfârșit iubiții pot spune marele „Da” în fața întregii lumi. Cu ocazia aceasta câteva delii interesante au ieșit la iveală, conform Elle.com.

Mireasa nu va purta rochie făcută de socara sa

În primul rând, rochia Nicolei. Contrar așteptărilor, mireasa nu va îmbrăca o rochie albă creată de soacra ei, Victoria Beckham, ci va îmbrăca un costum Valentino făcut la comandă.

În al doilea rând, mirele, Brooklyn Beckham, va purta o kippa. Nunta va fi una evreiască, ce va respecta tradițiile.Cuplul a vorbit, recent, despre ziua cea mare în Vogue „Toate pregătirile pentru nuntă sunt extrem de distractive. Este ciudat, pentru că, cu cât avem mai multe întâlniri pentru nuntă, cu atât pare mai real. Ca și cum încă pare falsă, într-un fel. Sunt încântat. Voi purta o kippa”, a spus Brooklyn. „Da, va fi o nuntă evreiască”, a adăugat Nicola, în același interviu.

Viitoarea mireasă a confirmat și identitatea domnișoarei sale de onoare. Va fi bunica ei. Nu se știe ce roluri va avea familia mirelui la nuntă, dar se crede că frații săi, Romeo și Cruz, ar putea fi cavalerii lui de onoare. Brooklyn și Nicola au mai spus că  la petrecere vor savura cocteilurile lor preferate, printre care un Martini aromat cu espresso, litchi sau flori de soc.

Vedete internaționale invitate la nuntă

Potrivit ultimelor zvonuri, se pare că petrecerea de nuntă va avea loc la uriașa vilă în stil Regency a familiei Peltz din Palm Beach, Florida. Vorbim despre o vilă cu 27 de dormitoare situată pe malul oceanului, în valoare de 76 de milioane de lire sterline, scrie Tatler.

În plus, lista de invitați include, evident, întreaga familie Beckham, precum și o serie de celebrități, printre care Gigi Hadid, Nicole Richie, Gordon și Tana Ramsay.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre