Judecătorii s-au grăbit, ca să nu le scape Leo de la Strehaia. I-au dat pușcărie cu executare

Judecătorii s-au grăbit, ca să nu le scape Leo de la Strehaia. I-au dat pușcărie cu executare
Leo de la Strehaia nu mai are scăpare de data asta. A fost condamnat definitiv la doi ani și jumătate de închisoare cu executare.

Vești triste pentru familia lui Leo de la Strehaia. Când nu se aștepta, afaceristul a primit doi și jumătate de închisoare cu executare.

Judecătorii s-au grăbit, ca să nu le scape Leo de la Strehaia. I-au dat pușcărie cu executare

Leo de la Strehaia are mari probleme. Acesta a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare, într-un dosar de evaziune fiscală. Avocații acestuia spun că faptele pe care le-a făcut Leo se prescriu peste doar câteva zile, respectiv pe data de 2 octombrie 2021.

Judecătorii s-au grăbit să dea hotărârea definitivă până atunci, ca cel inculpat să nu scape cu prescrierea faptei.

”Cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare, numai în ceea ce priveşte dispoziţia de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale”, se arată în documentul oficial.

De asemenea, Patroana, mama lui Leo va fi obligată să stea în spatele gratiilor o perioadă de doi ani. Femeia a fost acuzată de complicitate la tentativă la stabilirea cu rea credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor.

În iulie aceștia au primit o condamnare de trei ani cu executare

Pe data de 27 iulie 2021, Tribunalul București l-a condamnat pe Leo de la Strehaia, pe mama lui, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, dar și pe vărul Gheorghe Gheorghe, la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Aceștia au intrat în vizorul oamenilor legii pentru tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă.

Ulterior, în septembrie Leo a primit un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

Sursă foto: kanald, cancan