Julio Iglesias Jr.: „Charisse s-a născut să-mi fie soţie”. Dar a părăsit-o după 20 de ani și abia acum spune de ce

Julio Iglesias Jr.: „Charisse s-a născut să-mi fie soţie”. Dar a părăsit-o după 20 de ani și abia acum spune de ce
Julio Iglesias Jr. a anunțat despărțirea de modelul belgian Charisse Verhaert, cu care a avut o relație de mai bine de 20 de ani. Abia acum spune de ce a părăsit-o pe cea care părea „născută” pentru el.

La 48 de ani, fiul celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias a devenit burlac. Când s-a căsătorit cu frumoasa belgiancă Charisse Verhaert spunea că aceasta e tot ce și-a visat. După aproape 20 de ani, cei doi s-au despărțit. A fost vorba de o altă femeie în viața lui? Ce spune artistul.

Julio Iglesias Jr.: „Charisse s-a născut să îmi fie soţie”

Julio Iglesias Jr. (48 de ani) a călcat pe urmele celebrului său tată, Julio Iglesias, cântăreţul cu ”vocea de catifea”. Ca și acesta, este artist, iar acum a și divorțat, așa cum a făcut-o de mai multe ori și părintele său. Vestea despărțirii a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau fericiți și îndrăgostiți.

Iglesias Jr. şi Verhaert s-au căsătorit în noiembrie 2012, într-o ceremonie fastuoasă. „Charisse s-a născut să îmi fie soţie. Are tot ce pot visa”, spunea Iglesias Jr. la acel moment. Uite că după 20 de ani a lăsat-o baltă, invocând că nu mai e nici ceea ce a visat, nici născută pentru el.

Artistul a povestit pentru revista Hola că „N-a existat o a treia persoană. Pur și simplu nu mai exista pasiune!” Așadar, juniorul este din nou un bărbat liber.

Divorțul a fost pronunțat în noiembrie 2020

La începutul lunii februarie, Julio Iglesias Jr. a anunțat despărțirea de modelul belgian Charisse Verhaert. Au fost împreună 20 de ani, din care opt ani au fost căsătoriți.

Fiul lui Julio Iglesias (78 de ani) și al lui Isabel Preysler a subliniat că despărțirea nu a fost cauzată de existența unei alte persoane. ”Nu a existat o a treia persoană, nici vorbă de așa ceva. Pur și simplu s-a terminat dragostea, nu mai exista pasiune. Distanța a distrus asta”, a mărturisit artistul, potrivit revistei Hola.

Cei doi spun au rămas prieteni și vor continua să aibă grijă împreună de câinele lor.

Clanul Iglesias

Julio Iglesias şi Miranda Rijnsburger s-au căsătorit în 2010. Împreună îi au pe Miguel (20 de ani), Rodrigo (18 ani) şi Guillermo (10 ani).

Julio Iglesias, care are o avere de 300 milioane de dolari, a mai fost însurat cu Isabel Preysler, din 1971 până în 1979. Din această căsnicie au rezultat Julio Jr, celebrul cântăreţ Enrique Iglesias (43 de ani) şi Chabeli (47 de ani).