Știați? Julio Iglesias are opt copii și cinci nepoți. Muzica l-a salvat

Știați? Julio Iglesias are opt copii și cinci nepoți. Muzica l-a salvat
Julio Iglesias are milioane de fani pe toată planeta. Supranumit ”romanticul incurabil”, artistul are opt copii și cinci nepoți.

Julio Iglesias este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie, deși el și-a dorit să fie fotbalist. Un accident de maşină aproape fatal avea să îi distrugă planurile lui Julio Iglesias de a juca fotbal profesionist.

Muzica l-a salvat pe Julio Iglesias

Era student la Drept, dar visa să devină un fotbalist profesionist. Un accident de maşină, aproape fatal, avea să îi distrugă planurile lui Julio Iglesias.

Într-o zi, pe când era internat în spital, a primit o chitară de la medicul care-l îngrijea. Așa a început fulminanta sa carieră care se întinde pe o perioadă respectabilă de peste 40 de ani, încununați cu numeroase albume răsplătite cu aur, platină și numeroase distincții, uneori unice în lume.

”De fapt, viaţa mea a fost un miracol”, spunea Julio Iglesias, care a povestit cum a petrecut luni în pat, pentru că nu se putea mişca, iar apoi a avut nevoie de baston pentru a merge, iar asta mai mult de doi ani.

Accidentul „magic”, aşa cum îl numeşte astăzi, l-a dezbrăcat de puterea fizică, dar l-a ajutat să înveţe să lupte, să asculte, să privească oamenii în ochi. „Vezi viaţa altfel, înveţi să trăieşti din nou”, spunea Julio Iglesias.

Născut în Madrid, Spania, Julio Iglesias a susţinut peste 5.000 de concerte în faţa a peste 60 de milioane de oameni şi deţine un imperiu imobiliar evaluat la peste 300 de milioane de dolari. Într-un interviu acordat recent, Iglesias a spus că nu are de gând să se retragă şi că îşi va relua seria concertelor de îndată ce dispare SARS-CoV-2.

Pe 23 septembrie, Julio Iglesias a împlinit 77 de ani.

Julio Iglesias are opt copii și cinci nepoți

Frumoasele Cristina şi Victoria, gemenele celebrului Julio Iglesias, au devenit vedete în întreaga lume în că din adolescență.

De la16 ani, gemenele aveau deja numeroşi fani datorită pozelor pe care le-au pus pe Internet. Ele vor dă devină fotomodele ca și mama lor, fostul manechin Miranda Rijnsburger, de 53 de ani, scrie ziarul “El Peiodico”.

Julio Iglesias şi Miranda Rijnsburger s-au căsătorit în 2010 şi mai au 3 copii: Miguel (20 de ani), Rodrigo (18 ani) şi Guillermo (10 ani). Julio Iglesias, care are o avere de 300 milioane de dolari, a mai fost însurat cu Isabel Preysler, din 1971 până în 1979, căsnicie din care au rezultat Julio Jr (45 de ani), celebrul cântăreţ Enrique Iglesias (43 de ani) şi Chabeli (47 de ani). Copiii cei mari i-au dăruit patru nepoţi, două fete şi doi băieţi.

Julio Iglesias, afectat de bătrânețe

Anul acesta, Julio Iglesias a fost surprins în timp ce era dus la plajă de două tinere în Punta Cana, Republica Dominicană. Cântăreţul spaniol a închiriat o plajă întreagă pentru a se asigura că nu intră în contact cu nimeni şi nu se îmbolnăveşte de COVID-19. El îşi împarte timpul între Miami, SUA şi vila lui din Punta Cana.

A crezut că poate păcăli timpul, dar bătrâneţea l-a ajuns din urmă. Cântăreţul cu ”vocea de catifea”, Julio Iglesias, a fost când a ieşit la plajă şi a avut nevoie de ajutorul a două tinere îmbrăcate în costum de baie pentru a se deplasa pe nisip.


Actorul George Mihăiță, considerat „om orchestră”. Când era elev, era bufonul clasei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp