Kamara a vorbit deschis despre momentul în care și-a schimbat viața. Totul de a pornit de la un documentar

Kamara a vorbit deschis despre momentul în care și-a schimbat viața. Totul de a pornit de la un documentar
Trece prin momente foarte grele cu micuțul Leon, dar îndrăgitul cântăreț Kamara nu și-a pierdut speranța.

Jumătatea lui Andrei Ștefănescu, Kamara, a vorbit mai sincer ca niciodată despre viața sa.

Kamara a vorbit deschis despre momentul în care și-a schimbat viața. Totul de a pornit de la un documentar

Într-un interviu pentru Substanțial.ro, Kamara a făcut mărturisiri de suflet despre ce s-a întâmplat în viața sa de în ultimii doi ani. Artistul a afirmat că a ales să devină vegetarian, iar acum se consideră unul convins în totalitate. Ce l-a determinat să aleagă acest drum? Totul a început după ce a început să urmărească niște documentare pe Netflix. El a renunțat la orice tip de carne, nu mai consumă nici un fel de produse lactate, nici ouă, decât foarte rar pește, dar pescuit de el, nu cumpărat.

„Acum cinci ani am renunțat la pui, apoi ușor, ușor la vită și în ultimul rând la carnea de rață”

“Eu am considerat mereu că am mâncat sănătos. Dar nu am fost informat despre efectele dăunătoare pe care le are consumul de carne, asupra organismului uman.

Chiar dacă noi suntem la bază omnivori, nu suntem construiți să mâncăm carne. Laptele îl bem până la o anumită vârstă. Suntem singurii care consumăm lapte de la alte specii. Am stat și am calculat și de la un om care mânca carne de trei ori pe zi, m-am hotărât treptat, treptat să renunț. Acum cinci ani am renunțat la pui, apoi ușor, ușor la vită și în ultimul rând la carnea de rață.

„Sigurul aliment cu care mă mai întâlnesc foarte rar este peștele, doar cel pe care eu îl pescuiesc”

Acum vreo doi ani am văzut un documentar pe Netflix din care am înțeles ce produce carnea. Carnea și produsele din animale provoacă pagube majore organismului. De doi ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc ouă, brânză. Nu beau lapte, iaurt. Sigurul aliment cu care mă mai întâlnesc foarte rar este peștele, doar cel pe care eu îl pescuiesc, nu din comerț. În rest nu mă ating ne niciun produs animal și mă simt extraordinar de bine”, a mărturisit artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre