Kim Kardashian s-a plimbat prin Mexic pentru a filma o campanie de promovare a afacerii sale. Soțul ei, Kanye West, s-a întors în casa din Los Angeles pentru a fi alături de ea și copiii lor după ce s-a retras la ferma din Wyoming.

Săptămâna aceasta, Kim, în vârstă de 39 de ani, a vizitat Cabo San Lucas din Mexic. Aceasta a filmat o campanie uimitoare în bikini pentru brandul ei KKW. Kim Kardashian s-a asigurat că celebrele ei forme erau expuse în costumul de baie roz.

Kanye West revine în Los Angeles

Călătoria de muncă a lui Kim în Mexic vine pe fondul faptului că soțul rapper s-a întors la casa lor din Los Angeles în acest weekend pentru a fi alături de familie, după exilul său autoimpus în Wyoming, din ultimele săptămâni.

Kanye West s-a retras la ferma din Cody după primul său eveniment de campanie prezidențială. Luna  trecută, în mijlocul evenimentului, Kim Kardashian susține că soțul ei a avut un „episod de bipolaritate”.

Rapperul a postat pe rețelele de socializare rapoarte îndelungate împotriva soției sale și a soacrei sale, Kris Jenner. După discuțiile cu Kim în urmă cu câteva săptămâni, Kanye pare să fi revenit la normal și că a făcut pace cu sine și cu lumea. Acesta a petrecut timp în Republica Dominicană cu Kim Kardashian, pentru a repara problemele din familie.

Kim Kardashian îl lasă pe Kanye West să reflecte la faptele sale

Kim și-a luat cei patru copii (North, Saint, Chicago și Psalm) înapoi la casa lor din Calabasas săptămâna precedentă, lăsându-l pe Kanye să reflecteze asupra episoadelor sale de bipolaritate.

„El este încă ocupat să lucreze la muzică și la campania prezidențială, dar îi lipsea cu adevărat să petreacă timp cu copiii și a zburat să îi vadă. Toți își petrec weekendul la casa Hidden Hills ca o familie”, declară o sursă apropiată cuplului.

Întoarcerea lui Kanye a venit în ciuda spuselor lui Kim și a familiei Kardashian cum că nu susțin pe deplin ambițiile politice ale lui Kanye. O sursă a spus că în timpul călătoriei recente a lui Kim, Kanye „a declarat că va continua să candideze pentru președinte”.

„Kim nu este mulțumită, dar acesta nu este punctul ei de vedere. Ea vrea doar să facă ceea ce este mai bine pentru copii și crede că găsirea unei modalități de a salva căsnicia este ceea ce este mai bine pentru ei”, spune sursa apropiată familiei.

Ea este viitoarea doamnă Oțil! Cele mai tandre fotografii, cu pisic cu tot

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp