Kate Middleton și prințul William s-au întrecut într-o cursă neobișnuită. FOTO

Kate Middleton și prințul William s-au întrecut într-o cursă neobișnuită. FOTO
Așa cum Rețete și vedete a scris deja, ducii de Cambridge se află într-un turneu oficial în Scoția. Kate Middleton și prințul William s-au întors de unde au plecat și s-au simțit foarte bine. Imaginile cu ei sunt de senzație.

În a treia zi din turneul oficial în Scoția, ducii de Cambridge au ajuns de unde au plecat, adică la Universitatea St. Andrews, acolo unde s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Ulterior, au avut parte de câteva ore de distracție pe plajă, acolo unde a ieșit cu râsete, dar și cu remarci amuzante din partea ducesei. 

Pe plajă, ducesa și prințul au avut parte de o surpriză. Acolo i-a așteptat o cursă de yachting pe uscat, adică niște mașini care combină designul unei mașini de karting și al unui velier. Acestea trebuie conduse cu îndemânare pe plajă, mai ales că intră în discuție și imprevizibila vreme. Mai exact, este nevoie de vânt pentru ca aceste mașini să se poată deplasa.

Kate Middleton și prințul William s-au întors la St. Andrews. S-a lăsat cu competiție 

Ducii au avut parte și de o competiție unu la unu, iar câștigător a fost prințul William, după ce a evitat o coliziune. „Vreau să merg mai repede. Vreau să mă asigur că am cel mai bun unghi”, le-a spus prințul proprietarilor blokarturilor.  După ce competiția s-a sfârșit, cuplul regal nu a rezistat tentației de a se mai distra în aceste mașini speciale, alături de celelalte persoane de pe plajă. La un moment dat, prințul William a rămas blocat în nisip, ocazie perfectă pentru Kate de a-l depăși și a-i striga: „haide, bunicule!’.

Prințul William a început vineri singur mini-turneul, îndreptându-se spre Edinburgh în rolul său de Lord Înalt Comisar la Adunarea Generală a Bisericii Scoției. El a fost numit astfel de bunica sa Regina Elisabeta. William s-a reunit luni cu soția sa, când Kate, în vârstă de 39 de ani, i s-a alăturat în Scoția. Vizita la Universitatea St. Andrews a fost una dintre ieșirile așteptate de către fani. 

Foto: Instagram

A murit una dintre vocile din „Mica Sirenă”. Plânge tot orașul

Recomandarile noastre