Kate Middleton vs. Prințul William. Care credeți că știe să prepare mai bine cocktailuri?

Kate Middleton vs. Prințul William. Care credeți că știe să prepare mai bine cocktailuri?
Noii prinți de Wales s-au întrecut pentru a vedea cine poate face cea mai rapidă băutură în timpul vizitei lor în Irlanda de Nord. Cei doi, ambii în vârstă de 40 de ani, și-au asumat rolul de barmani și au concurat unul împotriva celuilalt.

Familia regală s-a oprit în Trademarket, o nouă piață de mâncare stradală în aer liber și de vânzare cu amănuntul din inima Belfastului, unde, în spatele unui bar, cei doi soți s-au întrecut, într-o competiție amicală, pentru a vedea cine va fi cel mai rapid în a realiza un cocktail, scrie People.com.

Pe contul de Twitter al Prinților de Wales apare chiar și un un clip realizat în timp ce cuplul se întrece în a face băuturi. Prințul William și Kate sunt cunoscuți că își etalează ocazional calitățile competitive în timpul evenimentelor la care participă. În trecut s-au mai confruntat într-o cursă cu vele sau rulând bile de aluat într-o brutărie.

Trademarket a fost înființată de către antreprenorul local Will Neill în ideea de a crea o piață vibrantă, primitoare  și diversă, care să permită noilor afaceri din medii diferite să lucreze una alături de celălaltă. După ce au concurat la concursul de cocktailuri, William și Kate au discutat cu vânzătorii și au auzit despre măsurile care au fost puse în aplicare pentru a se asigura că piața este durabilă atât din punct de vedere etic, cât și din punct de vedere ecologic. De exemplu, piața nu va permite folosirea materialelor plastice de unică folosință. Ei i-au salutat, de asemenea, pe cei care s-au adunat pentru a-i urmări.

Kate Middleton și Prințul William, turneu în Irlanda

Oprirea în piața din Belfast a fost în cea de-a doua zi a cuplului regal de când acesta a început călătoria cu o vizită la PIPS Suicide Prevention Ireland (PIPS Charity) din Belfast. Organizația oferă sprijin în situații de criză pentru cei cu risc de sinucidere și autovătămare. De la începutul pandemiei de coronavirus, PIPS a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de persoane care solicită ajutor, inclusiv o creștere de peste 500% în rândul tinerilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Copiii sunt ajutați folosind terapia prin artă, iar William și Kate s-au alăturat consilierilor voluntari pentru a împacheta obiecte de îngrijire pe care organizația le oferă sub titlul „Little Boxes of Hope”, beneficiarilor.

Cuplul a vorbit cu personalul de caritate și consilierii despre munca salvatoare de vieți, inclusiv despre modul în care s-au străduit să elimine barierele pentru a-i sprijini pe cei care se confruntă cu gânduri sinucigașe.

Chiar dacă și-au schimbat statutul, Kate și William își continuă munca

După cele câteva ore petrecute la Trademarket, familia regală a făcut ultima oprire a zilei în Carrickfergus, care se află la aproximativ 12 mile de Belfast.  Aici, William și Kate au discutat cu tineri și mentori din cadrul organizației caritabile Carrick Connect, care îi ajută pe adolescenții ce trec prin dificultăți emoționale sau sociale. Prințul William și Kate au fost interesați să afle detalii despre serviciul de mentorat al Carrick Connect, care îi ajută pe tineri să dezvolte strategii pentru a face față vieții.

La începutul acestui an, organizația de caritate a lansat un nou program, „Feel Good Hub”, un proiect conceput, organizat și condus de tineri cu vârste între 18 și 25 de ani, care promovează bunăstarea fizică și psihică în rândul celor de aceeași generație.

Vizita regală tradițională

William și Kate au avut vizite oficiale, de lucru, de-a lungul săptămânii, subliniind că, în ciuda noilor lor titluri și a schimbării statutului în rândurile familiei regale, ei rămân dedicați muncii continue în domenii cheie. Marți, prințul a ținut un discurs despre flagelul braconajului și comerțului ilegal cu animale sălbatice, în timp ce miercuri, noua Prințesă de Wales s-a întâlnit cu profesioniști medicali și părinți, la o maternitate dintr-un spital situat la sud de Londra.

Prințul William și-a petrecut, de asemenea, o parte a zilei de miercuri, arătându-și sprijinul pentru fotbalul de bază, în timp ce a anunțat cea de-a 10-a aniversare a centrului de excelență și antrenament al Asociației de Fotbal „St. George’s Park”. Vizita Prințului William și a Prințesei Kate în Irlanda de Nord  o urmează pe cea a Regelui Charles al III-lea și a Reginei consort Camilla, care au călătorit peste Marea Irlandei la Belfast, în primele zile ale noii lor domnii.

Vizita a avut loc pe fondul misiunii regelui Charles de a face un tur în toate cele patru națiuni ale Regatului Unit, la scurt timp după moartea mamei sale, regina Elisabeta, conform tradiției.

Sursa foto: Instagram, Twitter