Kate și William, certuri în palatul regal. Nu știi dacă să plângi sau să râzi când afli amănuntele

Kate și William, certuri în palatul regal. Nu știi dacă să plângi sau să râzi când afli amănuntele
De o vreme, familia regală britanică e pusă sub lupă. Și detalii picante din viețile membrilor ei ies la iveală. După dezvăluirile tulburătoare din „Spare”, cartea de memorii a Prințului Harry,  o carte scrisă de un autor extern vine cu povești parcă și mai picante.

Nimeni nu are dubii că relația dintre Prințul William și Kate Middleton este pe roze. Așa se vede din afară. Se pare încă că în intimitate, lucrurile explodează și între ei, ca în orice alt cuplu. Cartea dezvăluie că aceștia ajung să se certe și că, cuprinși de furie, aruncă cu lucruri prin casă.

Noua carte prezintă familia regală în cu totul altă lumină

Căsnicia prințului William și a lui Kate Middleton „nu este numai lapte și miere”, scrie autorul regal Tom Quinn în noua sa carte, „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”. Potrivit autorului, persoane din interiorul palatului vorbesc despre „certuri teribile” între cei doi soți, Prinții de Wales aparent „calmi”, „aruncând adesea cu lucruri unul în celălalt”, citează Yahoo.com. Dacă citești cu atenție cât sunt de „teribile” aceste certuri, îți cam vine să zâmbești.

În spatele ușilor de la Adelaide Cottage, Kate și William țipă unul al altul

Cartea arată că, în spatele ușilor de la Adelaide Cottage, cu ferestrele închise, cuplul regal nu se diferențiază cu nimic  de un cuplu obișnuit. Cartea lui Tom Quinn oferă informații exclusive primite de la angajații prinților și de la persoane din interiorul familiei regale, folosind exact cuvintele acestora pentru a detalia.

Prinții de Wales trăiesc cu copiilor la la Adelaide Cottage

Vorbind despre căsnicia aparent perfectă a Prințului William și a lui Kate Middleton pentru Fox News Digital, Quinn a dezvăluit: „Cineva de la palat mi-a spus despre poreclele pe care și le pun unul altuia. Dar nu e vorba numai de dulceață. Au certuri în care aruncă cu lucruri unul în celălalt. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, la fel și William. Dar nu este întotdeauna adevărat. Pentru că marele stres pentru William și Kate este faptul că sunt înconjurați în mod constant de asistenți ai palatului. Este ca într-un roman de Jane Austen”.

Porecle regale: „Ducesa de Doolittle” și „cheliosul”

Tom Quinn arată, în cartea sa, cum se adresează unul altuia, Prinții de Wales. Un fost membru al personalului palatului dezvăluie că Prințesa Kate îl numește pe William „babe”, atunci când totul este bine între cei doi. Însă când se supără pe soțul ei, îi spune, mai în glumă, mai în serios, „cheliosule”. Spre deosebire de fratele său mai mic, Prințul William are, de timpuriu, probleme cu calviția.

Când se supără pe soțul ei, Kate Middleton îi spune că este chelios

Pe de altă parte, Prințul William, când e drăgăstos, îi spune adesea soției sale „Babykins” (n.r. – o formulă de alint pentru un copil sau iubit). Îi mai spune „Ducesa de Doolittle” sau varianta prescurtată, „DoD”. Personalul de la palat a afirmat de mai mult timp că apelativul  „Ducesa de Doolittle” este o „săgeată blândă” la adresa lui Kate, făcând referire la criticile cu care aceasta s-ar fi confruntat din partea reginei Elisabeta a II-a pentru că nu a avut o carieră cu normă întreagă înainte de a se căsători cu prințul William, în 2011.

O sursă i-a spus lui Quinn că atunci când William „este supărat” pe soția sa, îi spune „dragă”, arătându-și „semnele de supărare” cu o schimbare de ton.

Prinții de Wales țin să arate ca un cuplu ca oricare altul

Ceea ce personalul și sursele din interior confirmă, e că William și Kate au, totuși, o căsnicie fericită, iar certurile dintre ei sunt de scurtă durată, cuplul împăcându-se rapid pentru a nu „agita lucrurile”.

„Kate este foarte calmă, scrie Tom Quinn. William este cel care este un pic cam capricios. Vedem un exemplu în cartea lui Harry… Dar Kate este foarte echilibrată. Desigur, în privat, William și Kate, ca toate cuplurile, se ceartă, țipă unul la celălalt și își spun lucruri neplăcute, dar Kate este o împăciuitoare din instinct, iar William cedează întotdeauna, deoarece a avut parte de suficiente tulburări emoționale, divorțuri și destrămări în copilărie”. Autorul mai spune ceva interesant despre Prințul William: „El urăște confruntările”.

Kate Middleton și Prințul William au gesturile oricărui cuplu obișnuit

Quinn notează că Prinții de Wales   nu încearcă să își ascundă problemele din cuplu și că perechea nu vrea să fie văzută ca „un cuplu perfect pe care toți ceilalți ar trebui să încerce să îl imite”,  preferând în schimb „să fie văzuți ca un cuplu obișnuit”. De altfel, Kate Middleton a vorbit despre faptul că sunt, în intimitate, pur și simplu o familie normală:

„Ca orice alt cuplu, avem zile în care suntem foarte, foarte supărați unul pe celălalt, sau zile în care nu ne vorbim”, după cum amintește și Tom Quinn în cartea sa.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre
Stiri parteneri