Kate și William părăsesc definitiv Londra pentru o nouă casă. Iată care e motivul

Kate și William părăsesc definitiv Londra pentru o nouă casă. Iată care e motivul
Decizia a fost luată, de dragul copiilor. Ducii de Cambridge au decis să părăsească locuința din Londra și s-au mutat lângă Castelul Windsor.

După multe deliberări, Kate și William au decis în sfârșit. Peste vară, cuplul părăsește definitiv Palatul Kensington și se mută cu cei trei copii ai lor în afara Londrei, în Berkshire. La câteva luni de la decizia reginei Elisabeta de a se retrage la castelul Windsor cu scopul de a transforma tot mai mult Palatul Buckingham într-un muzeu deschis publicului, ducii de Cambridge aleg și ei seninătatea și intimitatea câmpului deschis pentru a-și crește cei trei copii: George, care va împlini 9 ani în iulie, Charlotte, 7 ani, și Louis, 4 ani, scrie Elle.com.

Copiii lui Kate și William se vor putea juca cu străbunica lor

Mutarea în Berkshire le va permite copiilor să petreacă mai mult timp în aer liber, aproape de străbunica lor. Potrivit unor surse din interiorul Palatului, familia și-a stabilit reședința în Adelaide Cottage, pe domeniul Windsor, la doar câteva sute de metri de castelul unde locuiește regina Elisabeta II, și se pare că motivele acestei alegeri sunt legate de cei trei copii. Din motive de spațiu și de intimitate, cei mici nu au în prezent prea multe posibilități de a petrece timp în aer liber.

„Realitatea este că sunt destul de limitați în ceea ce pot face la Londra, relatează un prieten al familiei, sub anonimat. Copiii nu pot merge în parc să joace fotbal cu prietenii lor. Planul ducilor este să rămână acolo pentru următorii 10-15 ani și apoi să se mute la Anmer, care este o locație atât de specială pentru ei”.

Apropierea de strănepoții săi și de nepot o va înveseli apoi pe regina Elisabeta II, care, după turneul de forță pentru Jubileul de Platină, se poate bucura de o vară odihnitoare între Windsor și Balmoral, reședința sa preferată.

Fiul cel maire al prințului Charles, părăsește definitiv Londra

Va fi, așadar, o vară plină pentru Kate și William, care vor trebui să gestioneze o mutare în adevăratul sesn al cuvântului după ce George și Charlotte vor termina școala. Cu toate acestea, noua locuință va fi mică și practică, fără strălucire sau lux extrem. „Kate și William erau foarte interesați de o casă modestă pentru a-și începe noua viață în Windsor, a declarat o sursă pentru The Sun.

Adelaide Cottage se potrivește nevoilor lor, deoarece este o casă cu patru dormitoare și nu au nevoie de mai mult, deoarece nu au personal. Au fost categorici că nu au vrut ceva prea ostentativ sau ceva care să necesite renovare sau mai multă securitate, pentru a nu fi o povară pentru contribuabili”.

Urmează  o viață de 15 ani la țară pentru ducii de Cambridge

Noua casă are, așadar, dimensiuni reduse și este practică, fără lux. În planul părinților, cei doi copii vor părăsi Thomas’s Battersea din Londra pentru a merge la o școală din Berkshire, același comitat în care părinții ducesei, Carole și Michael Middleton, i-au crescut pe Kate și pe cei doi frați ai ei, și unde locuiesc în continuare. O modalitate de a aduce familia mai aproape și de a-i crește pe cei trei mici prinți în contact cu natura, departe de lumina reflectoarelor orașului.

În ideea ducilor de Cambridge, următoarea mutare va avea loc peste aproximativ 15 ani, când băieții vor fi suficient de mari pentru a merge la facultate. Atunci familia se va stabili definitiv la Anmer Hall, Sandringham, reședința de la țară a cuplului din Norfolk, care, așa cum a dezvăluit odată un prieten al lui William pentru ziar, „este locul lor fericit”, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Instagram