Kate Winslet, decizie fermă: nu se mai dezbracă în filme. Ce părere are soțul ei

Kate Winslet, decizie fermă: nu se mai dezbracă în filme. Ce părere are soțul ei
Kate Winslet a luat o hotărâre și a anunțat că nu se mai dezbracă. Soțul ei are și el o părere în legătură cu acest subiect.

Kate Winslet a jucat în multe filme de-a lungul anilor, iar scenele intime pe care le-a avut cu diverși parteneri de ecran sunt cunoscute. Actrița nu este străină de ipostazele nud, iar ultimul serial în care joacă, „Crima din Easttown”, nu face excepție. După ce a discutat pe larg despre subiect, Kate Winslet a anunțat că nu se mai dezbracă. 

De asemenea, actrița a mărturisit că regizorul Craig Zobel s-a oferit să-i prezinte corpul într-o lumină mai favorabilă în serial și a asigurat-o că-i va „tăia” puțin din grăsimea de pe burtă prin editare video. Kate însă n-a fost încantată de idee și a refuzat total. Kate Winslet a refuzat categoric și i-a spus să nu îndrăznească să facă așa ceva. De asemenea, aceasta a cerut să nu i se modifice ridurile de la ochi. „Le-am spus: Băieți, știu câte riduri am în jurul ochilor, vă rog să le puneți pe toate la loc.”

Kate a vorbit și despre ce părere are soțul ei despre faptul că ea a apărut nud în film. „L-am întrebat și pe soțul meu (Edward Abel Smith – n.r.): E ok? E în regulă să joc o femeie la vârsta a doua, care e bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și mi-a răspuns: Kate, e nemaipomenit”, a mai spus actrița.  

Kate Winslet nu se mai dezbracă 

După toate aceste declarații însă, Kate a dat și o veste tristă pentru fani. A hotărât să nu se mai dezbrace în filme de acum încolo. „Cred că zilele mele de a filma nud devin un pic numărate.

Vedeta britanică își recunoaște acum schimbarea de atitudine față de scenele de nud, spunând: „Nu mai sunt atât de confortabilă să o fac. De fapt, nici măcar nu este o problemă de vârstă. ”

Adevărata teamă a lui Winslet, a explicat ea, este că „vine un punct în care oamenii vor spune,„Oh, iar face asta ”. 

Foto: Facebook

Imaginea unui extreterestru, scoasă la licitație. Se pleacă de la o sumă uriașă

Recomandarile noastre