Kate Winslet a ajuns la spital

Kate Winslet a ajuns la spital
Celebra actriță laureată cu un premiu Oscar, a ajuns la spital. Ea a suferit un accident în Croația. Se poate spune că este vorba de un accident de muncă pentru Kate Winslet, care a trebuie să fie dusă de urgență la spital, după ce a suferit un accident în timp ce filma.

Actrița joacă rolul principal în drama istorică „Lee”, și a suferit un accident pe platourile de filmare, fiind nevoie să primească îngrijiri medicale, au confirmat reprezentanții ei pentru The Hollywood Reporter. „Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție cerută de producție”, a spus echipa ei de PR. „Este bine și va filma, așa cum a fost planificat, săptămâna aceasta”, a mai transmis aceasta.

Kate Winslet a alunecat la filmări

În vârstă de 46 de ani, Kate Winslet o portretizează pe fotografa Lee Miller în filmul care are în centrul acțiunii viața acesteia, inclusiv munca ei de corespondent de război pentru „Vogue” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Distribuția filmului regizoarei Ellen Kuras îi mai include pe Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O’Connor.

Vedeta e hotărâtă să își continue proiectele, și să apară pe marele ecran încă zeci de ani de acum înainte. Ea are un rol și în viitorul „Avatar: The Way of Water”, care se urmează să fie lansat. De asemenea, a putut fi văzută pe micul ecran în „Mare of Easttown” de la HBO, care i-a adus un premiu Emmy anul trecut. Recent, ea a mai apărut în: „Ammonite”, „Blackbird” și „The Mountain Between Us”.

Actrița vrea să joace încă 30 de ani

Kate Winslet are șapte nominalizări la premiile Oscar și declara, acum cinci ani, într-un interviu, că este extrem de fericită cu meseria pe care o face și nu plănuiește să se retragă. „Îmi place mai mult ca oricând și voi iubi în continuare meseria asta, chiar și când voi împlini 75 de ani”. Ea declarase înainte că nu a avut niciodată o carieră de rezervă, în caz că lucrurile nu ar fi mers bine cu actoria: „Nu am un creier făcut pentru afaceri; Sunt înțeleaptă, dar nu am un creier pentru afaceri. Și nu sunt făcută pentru mers la birou în fiecare zi, purtând tocuri înalte. Întotdeauna totul a fost despre actorie în viața mea.”

Sursa foto: Instagram