Kim Kardashian, furioasă. „Îi distrug pe toți cei care se vor publica imagini cu mine și Ray J”

Kim Kardashian, furioasă. „Îi distrug pe toți cei care se vor publica imagini cu mine și Ray J”
Kim Kardashian se confruntă cu un alt scandal legat de o nouă „casetă sexuală”, poveste care urmează să fi dezvăluită în premiera serialului „The Kardashians” de pe Hulu. A filmat-o când avea 23 de ani.

Caseta cu scene intime a lui Kim Kardashian a devenit publică în 2007 și încă îi face probleme la premiera noului reality show al familiei sale de pe Hulu. În primul episod al noului serial, Kardashian vede un anunț în timpul unui grătar de familie. Anunțul sugerează că influencerița e amenințată cu publicatrea unor imagini explicite din caseta ei de sex care, de altfel, a făcut-o celebră. Kim jură să nu mai treacă prin chinul de a avea din nou imagini private și intime cu ea expuse publicului.

„Nu voi trece din nou prin asta. De data aceasta, cunosc avocații potriviți. Știu exact ce trebuie să fac. Am tot timpul, toți banii și toate resursele necesare pentru a-i arde pe toți până la temelii”, citează Insider, dintr-o discuție pe care Kim o poartă cu avocatul ei, Marty Singer, și cu sora ei, Khloé și mama, Kris Jenner.

Kim Kardashian și-a sunat avocații: nu va lăsa imaginile indecente să apară în public

Fostul manager al lui Ray J., fostul iubit al lui Kim, Wack 100, amenință că va lansa imagini nedifuzate de pe o altă înregistrare intimă a cuplului.

Într-o confesiune din timpul episodului, Kim Kardashian spune că această caseta i-a stat „pe cap” timp de 20 de ani. „A fost iubitul meu ani de zile. Mergeam într-o excursie, filmăm un videoclip. Este jenant ca asta să fie acolo, dar nu este cel mai scandalos lucru și nu voi fi făcută să mă simt așa. Sunt doar un om”, spune Kim Kardashian despre imaginile intime care au mai ajuns, o dată, publice.

Kim Kardashian spune echipei sale că va da în judecată pe oricine va publica imaginile, deoarece „mesajul este mai important decât dolarii. Nu fac nimic greșit. Mă protejez pentru reputația mea și pentru binele copiilor mei”, spune Kardashian. Ea izbucnește în lacrimi când îl sună pe fostul ei soț, Kanye West, în timp ce vorbește cu Khloé și Jenner. „Peste cadavrul meu se va întâmpla din nou rahatul ăsta cu mine. Vreau doar să dispară, îi spune ea lui West”. Apoi povestește în fața camerelor de filmat că West a liniștit-o spunându-i că ea este eca mai puternică.

Înregistrarea originală a „casetei cu sex” a lui Kim Kardashian a fost filmată în timpul unei călătorii cu Ray J., pe atunci iubitul de lungă durată al lui Kim Kardashian, în 2002, când au făcut o excursie în Cabo, Mexic, cu ocazia celei de-a 23-a aniversări a ei. Presupusa nouă filmare care e pregătită a fi dată publicității a fost făcută în Santa Barbara, California.

Sursa foto: Instagram