Kim Kardashian, care se pregătește să devină avocat, a postat pe Twitter povestea unui tânăr pe nume Brandon Bernard, care, împreună cu doi complici, i-a răpit pe Todd și Stacie Bagley din Fort Hood, Iowa, în 1999.

„Mi-a fost adus la cunoștință un caz teribil și am nevoie de ajutorul vostru. Fără acesta, pe 12 decembrie, Brandon Bernard va fi executat pentru o crimă la care a participat în adolescență. În primul rând, vreau să spun că a fost comisă o crimă teribilă, iar eu care lupt pentru o suspendare a execuției, nu îndepărtez simpatia pe care o am pentru victimele Todd și Stacie Bagley și pentru familiile lor. Inima mi se frânge pentru toți cei implicați”, a scris Kim pe Twitter.

Doi complici la crimă se află în libertate

Kim Kardashian a continuat să îi anunțe pe fani că două dintre persoanele care au participat la crimă nu se află în spatele gratiilor ci sunt acasă.

„De fapt, Brandon nu a făcut parte din grupul inițial care i-a răpit pe cei doi și a rămas uimit când jaful la care participa s-a transformat într-o omucidere, cu unul dintre ceilalți adolescenți împușcându-i pe Todd și pe Stacie în cap”, a scris vedeta.

Omul înarmat s-a întors apoi spre Brandon, cu arma încă în mână și i-a spus să dea foc mașinii în care se aflau Todd și Stacie, pentru a distruge dovezile.

„Brandon a crezut că amândoi erau morți, deși Stacie nu era și se temea pentru propria sa viață, așa că a luat teribila decizie de a se conforma”, a povestit ea. 

Kim a continuat să explice situația, adăugând că crede că avocatul lui Bernard a greșit atunci când a venit vorba de a explica situația juriului.

„La proces, avocatul lui Brandon nu a angajat experți care ar fi putut explica juriului de ce Brandon a decis să părăsească magazinul de jocuri video în acea noapte sau cum a crescut într-o casă abuzivă sau cum l-a lăsat tatăl său fără adăpost căutând pentru protecție pe străzi. Avocatul său din proces nu a reușit să spună juriului cât de marcat era sau ceva legat de trecutul său. Știm acum că această mărturie i-ar fi cruțat viața”, s scris Kim.

Kim Kardashian a lansat o petiție pentru a salva viața lui Bernard

Kim chiar a spus că doi dintre jurații care au aflat despre trecutul lui Bernard după proces, au recunoscut că nu ar fi votat pentru pedeapsa cu moartea.

Recent, însăși procurorul – persoana care i-a cerut lui Brandon condamnarea la moarte – s-a prezentat și el și a cerut să-i fie salvată viața, deoarece el era cel mai puțin vinovat dintre cei cinci adolescenți implicați.

El a fost găsit vinovat de crimă în 2000 de către un juriu de la Curtea Districtuală SUA pentru Districtul de Vest din Texas și ulterior plasat pe coridorul morții. Kim a adăugat un link către o petiție pentru a-l salva de la executarea programată în două săptămâni.

Expertul Anthony Fauci avertizează: ”Ne aflăm într-o perioadă dificilă”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp