Kim Kardashian împlinește vârsta de 40 de ani pe 21 octombrie. Potrivit Forbes, valoarea netă a lui Kim a crescut la 780 milioane dolari (600 milioane lire sterline) și a înregistrat un salt masiv în ultimul an, de 410 milioane de dolari (313 milioane de lire sterline).

Kim a lucrat din greu la imperiul ei de cosmetice și îmbrăcăminte, care include KKW Beauty și marca ei de îmbrăcăminte Skims. Vedeta a vândut în iulie o cotă de 20% din KKW Beauty gigantului cosmetic Coty. Întâmplător, sora ei mai mică, Kylie, a vândut, de asemenea, o cotă din marca proprie Kylie Cosmetics către Coty la începutul acestui an.

Kylie Jenner acuzată de declarații false despre veniturile ei

Kylie Jenner, în vârstă de 21 de ani, este cea mai tânără persoană care apare pe listă, dar se pare că averea ei a fost depășită de Kim. Potrivit Forbes, averea lui Kylie este acum estimată la 700 de milioane de dolari (534 milioane de lire sterline), o scădere semnificativă de când a fost anunțată anul trecut ca fiind cea mai tânără miliardară din lume. Cu toate acestea, Vedeta a fost acuzată că „a creat declarații fiscale care probabil au fost falsificate”. 

„Cu ce ​​mă trezesc chiar. Am crezut că acesta este un site de încredere .. tot ce văd sunt o serie de afirmații inexacte și ipoteze nedovedite lol. N-am cerut niciodată vreun titlu și nici nu am încercat să mă mint vreodată acolo. Punct. Chiar și crearea de declarații fiscale care probabil au fost falsificate. Aceasta este dovada ta? Deci ai crezut că au fost falsificate? Dar bine, sunt binecuvântată dincolo de anii mei, am o fiică frumoasă și o afacere de succes și mă descurc perfect”, a declarat Kylie Jenner.

Ce talentat e Cristi Chivu! Și-a mărit contul cu 7 milioane de euro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri