Rod a reacționat agresiv atunci când fiul său, în vârstă de 40 de ani, s-a plâns că un paznic nu-l lasă să intre la o petrecere. Septuagenarul i-a aplicat o corecție fizică bodyguardului și apoi a mimat salutul nazist.

Un an de închisoare riscă Sir Rod Stewart și fiul său Sean (foto), după ce au agresat un paznic.

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți britanici, cu vânzări de peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale în întreaga lume, și-a ieșit din fire la sfârșitul anului trecut, după ce accesul său și al familiei sale la o petrecere pentru copii a fost restricționat de un paznic. Fiul lui Rod, Sean, a început să se agite la auzul refuzului, dar tatăl său a fost mai iute și s-a năpustit cu pumnii asupra bodyguardului pe nume Jessie Dixon, în vârstă de 33 de ani. Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de filmat ale complexului hotelier din Palm Beach, Florida.

Deși putea să riposteze, Dixon a rămas calm și a decis să își facă dreptate în instanță. Totodată, acest aspect este destul de periculos, pedeapsa pentru violența comisă fiind de 1 an în spatele gratiilor, iar faptul că la acest incident Stewart a făcut și semnul de salut nazist, bodyguardul fiind de culoare, a stârnit și mai multă indignare din partea publicului – ceea ce nu-l va ajuta în obținerea unei pedepse mai ușoare.

Evident, Sir Rod nu vrea să se ajungă la acest punct, astfel că și-a pus armata de avocați să ajungă la o înțelegere cu victima până la termenul stabilit pe 4 decembrie a.c.
„Cu siguranță se va rezolva totul în afara instanței”, a declarat avocatul familiei Stewart pentru Daily Mail.

Vaiii, ce a făcut Connect-R! Acum nu mai există niciun dubiu!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri