La aproape 90 de ani, Joan Collins știe să se bucure de viață cu soțul ei mult mai tânăr. Foto

La aproape 90 de ani, Joan Collins știe să se bucure de viață cu soțul ei mult mai tânăr. Foto
Ajunsă la 88 de ani, celebra actriță Joan Collins știe cum să se bucure de viață. Alege mereu ținute care nu îi arată vârsta și are parte de un companion pe măsură.

Fermecătoarea actriță a fost surprinsă, aseară, într-o ținută albă și fără vârstă alături de soțul Percy Gibson, în vârstă de 57 de ani, în timp ce ieșeau la un restaurant. Cei doi s-au relaxat la o cină romantică în oraș, în West Hollywood. Asta după ce, cu doar două nopți mai devreme, duo-ul a avut o apariție uimitoare la Vanity Fair Oscar Party, unde Joan este, de altfel, o apariție obișnuită de ani de zile, scrie Daily Mail.

Percy, cel mai longeviv dintre soții lui Joan Collins, este cu peste 30 de ani mai tânăr decât aceasta. Un decalaj pe care ea îl înlătură în interviurile date cu replica: „Dacă moare, moare”.

Luna trecută, cuplul, care păstrează o casă în Belgravia, și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a nunții cu o petrecere plină de stele la Claridge’s. Simon Cowell, Elizabeth Hurley și Sarah Ferguson au participat cu toții la sărbătoare, potrivit publicației OK!

Joan Collins și-a publicat jurnalele

Între timp, Joan a lansat o carte „de bârfe” în care își publică jurnalele ei. Și pare de neoprit vedeta care mai are mai puțin de doi ani până să împlinească vârsta „rotundă” de 90 de ani. Anul acesta, ea a a jucat într-un documentar BBC despre viața ei, numit This Is Joan Collins. Într-un interviu dat recent publicației New York Times, Joan Collins a condamnat sentimentul de vinovăție generat împotriva bărbaților despre care crede că a crescut de la mișcarea Me Too.

„Din păcate, cred că acum bărbații tineri suferă că sunt etichetați ca fiind toxic masculini, din cauza acestei creșteri a anti-masculinității”, a împărtășit ea. Între timp, ea și-a amintit că comportamentul sexual necorespunzător „se întâmpla mai tot timpul fetelor” în showbiz când era tânără.

Viață grea: primul soț a bătut-o și a violat-o

Joan s-a căsătorit prima dată la 18 ani cu primul ei soț Maxwell Reed, un actor care a băut-o și a violat-o la prima lor întâlnire și pe care în cele din urmă l-a părăsit după ce a încercat să o vândă pentru o noapte unui șeic arab pentru 10.000 de lire sterline.

Fostii ei soți care i-au urmat lui Reed l-au inclus pe Anthony Newley, cu care a avut-o pe fiica ei Tara și pe Sacha. Joan Collins a mai fost căsătorită cu fostul manager al Beatles, Ron Kass, alături de care a avut-o pe fiica ei, Katie, apoi s-a măritat cu fostul actor Peter Holm, pe care îl numește în mod disprețuitor acum „suedezul”.

Joan a remarcat recent că din toate căsătoriile ei „singurul pe care nu l-am înțeles a fost suedezul.  A fost o greșeală totală”. La 68 de ani, actrița și-a întâlnit cu adevărat perechea. Vedeta a și glumit, anul trecut, într-o emisiune, că relația ei cu Percy a durat cât cele patru căsătorii anterioare la un loc.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram