Laurențiu Reghecampf a stârnit jihadul. Ce a postat fostul antrenor al Craiovei pe rețelele de socializare

Laurențiu Reghecampf a stârnit jihadul. Ce a postat fostul antrenor al Craiovei pe rețelele de socializare
Fostul antrenor al Universității Craiova împlinește astăzi 47 de ani și e foarte fericit pentru că are lângă el femeia vieții.

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de tot ceea ce a însemnat Anamaria Prodan și căsătoria cu ea. Corina Caciuc l-a acaparat definitiv.

Laurențiu Reghecampf a stârnit jihadul. Ce a postat fostul antrenor al Craiovei pe rețelele de socializare

Laurențiu Reghecampf are parte de o zi cu totul și cu totul specială anul acesta, pentru că actuala iubită, Corina Caciuc i-a făcut un cadou dulce care l-a dat pe spate. Partenera de viață i-a oferit un tort senzațional, în nuanțe de bleumarin și auriu. Antrenorul a fost atât de fericit încât și-a sărutat iubita, apoi a postat fotografia pe contul de socializare.

Și un comentariu care spune tot: „Te iubesc, inimă”. Internauții au sărit cu mesajele de felicitare, dar unii i-au reamintit că a stârnit jihadul cu această poză. Aoleooo, Regheeee, ai pornit jihadu, au spus aceștia.

„Trimiteți SMURDU acasă la Prodanca”

Internauții au sărit cu mesajele de felicitare, dar unii i-au reamintit că a stârnit jihadul cu această poză. „Aoleooo, Regheeee, ai pornit jihadu”, au spus aceștia. Comentariile nu s-au oprit aici. Alți fani au afirmat că e momentul să „Trimiteți SMUDU acasă la Prodanca”. Alții l-au luat peste picior subliniind că „ăsta e ca DiCaprio, dacă sare peste 25 e bătrână”.

Reghecampf și Corina se pregătesc de botez

Cu câteva luni în urmă, Reghecampf și Corina au devenit părinții unui băiețel superb, Liam. Deși antrenorul și-a cerut iubita în căsătorie, dar deocamdată nu se pune probleme de așa ceva, pentru că nu s-a terminat divorțul. Pe de altă parte însă, băiatul lui Reghecampf i-a dăruit iubitei sale, Asiana, un superb inel de logodnă.

Fosta gimnastă a lotului național a primit un inel superb, cu diamant, pe care l-a arătat prietenilor. Cadoul a venit după ce bruneta și-a luat licența, marcând astfel sfârșitul unei importante etape din viața ei și începutul unei vieți în doi, ca familie, în mod oficial.