Laurențiu Reghecampf avea amantă de 3 ani. Anamaria Prodan recunoaște că știa și dă cărțile pe față

Laurențiu Reghecampf avea amantă de 3 ani. Anamaria Prodan recunoaște că știa și dă cărțile pe față
Anamaria Prodan a tolerat aventura „Soarelui” ei cu Corina Caciuc, sperând că-i va trece focul de la inimioară, des întâlnit la bărbații de 50 de ani. Nu i-a trecut, a păcălit-o și a jucat la dublu.

În emisiunea de la Realitatea, când a intervenit telefonic și Laurențiu Reghecampf, Prodanca a dat cărțile pe față. Ea a spus că relația de amantlâc a soțului ei durează de 3 ani. A tolerat-o pentru că a discutat de nenumărate ori cu bărbatul ei, a obținut promisiuni că totul se va termina.

Laurențiu Reghecampf avea amantă de 3 ani. Anamaria Prodan recunoaște că știa și dă cărțile pe față

Conform declarațiilor impresarei, Laur îi promitea mereu că se va sfârși relația, că e greu să scape de insistențele tinerei amante. Anamaria a mai spus că la rândul ei era terorizată de telefoanele femeii, ba a văzut chiar mesajele pe care i le trimitea soțului ei în care îl șantaja sau îi cerea imperativ să divorțeze.

Reghecampf a rezistat bine presiunilor amantei, astfel că, pe 1 iunie a.c., a făcut pe mirele Aneimaria la „nunta de cristal”, care le marca 15 ani de conviețuire. Atât impresara, cât și familia au crezut că totul a intrat în normal, că „Soarele” s-a liniștit și a rupt relația cu Corina.

Se vede și din fotografiile făcute la evenimentul din biserica de la Snagov că Laurențiu Reghecampf era fericit, zâmbea tot timpul lângă soție și copii. Și cu toate acestea, două săptămâni mai târziu, Reghe părăsea familia și se ducea în brațele tinerei cu care împărțea de mulți ani dormitorul.

Fotografie de la „nunta de cristal” din 1 iunie 2021. Soții Reghecampf și copiii comuni

Din acel moment alegerea fusese făcută. Iar Anamaria știa. A încercat să pareze, să nege tot ce scria presa, inclusiv fotografiile din Deltă și din Craiova în care apăreau cei doi. L-a apărat cum a știut ea mai bine, gândind, după cum spune acum, că totul va fi trecător și să nu-i strice imaginea de antrenor de succes și de familist. Acum, ea, dar și persoane din anturaj, încep să spună multe. Începe un proces urât, în care e vorba și de bani.

Reghecampf și-a construit o viață paralelă în timpul căsniciei cu Anamaria?

După cum s-a aflat deja, Laurențiu Reghecampf și-a construit, tot la Snagov, unde se găsește și vila în care locuia cu soția și fiul Bebeto (14 ani), o fermă în care crește animale și cultivă legume. Există și o casă acolo, după cum spun surse din mediul sportiv. Este o afacere pe care și-a clădit-o în ultimii doi ani și chiar un refugiu pentru momentul divorțului, după cum susțin aceleași surse.

„Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator” a spus Laurențiu Reghecampf pentru podcastul „Fiță cu Adiță” de pe youtube.

Anamaria Prodan l-a acuzat în emisiunea de la Realitatea că a golit conturile familiei, transferând banii fără să-i spună nimic. Din tot ce a povestit a lăsat să se înțeleagă că bărbatul ei și-a pregătit „evadarea” din sânul familiei pentru a-și clădi o altă viață lângă amantă.

Pentru toate minciunile și mai ales pentru pictorialul pe care l-a realizat în Ajunul Crăciunului împreună cu Corina, rănindu-i fiul, soția înșelată i-a declarat război năprasnic lui Laurențiu Reghecampf.

Prodan are acum și echipă de fotbal și-i dă cu tifla soțului antrenor

Anamaria a făcut publică o conversație între antrenorul Craiovei și unul din finii lui. Acesta, manager de jucători, a încercat să îi propună nașului Reghecampf să ia la echipă niște fotbaliști. Răspunsul acestuia a fost un refuz total.

Impresara, care în ultimele zile a ajuns acționară la clubul de fotbal Clinceni, n-a ratat ocazia să-l taxeze public pe soțul care a părăsit-o. Mai ales că Reghe a făcut referiri la articolul publicat de jurnalistul Liviu Alexa. Acesta a dezvăluit relația pe care Corina a avut-o cu artistul Kamara, în 2010.

Textul postat ieri de Anamaria Prodan este plin de ironii la adresa antrenorului Craiovei. Îi transmite că va duce jucătorii propuși lui Reghecampf la Clinceni. De asemenea, îl atenționează că, dacă „amândoi ați vrut să fiți vedete”, o să-i facă ea la Realitatea Tv.

„Oare poate cineva sa explice decăderea? Antrenorul Craiovei LAURENTIU REGHECAMPF blochează jucătorii Pt faptul ca si dorește ca cineva sa i spună ceva rău despre mine :)))) ( este Vb despre jurnalistul LIVIU ALEXA unde CELEBRUL REGHE ARE IMPRESIA CA EU SOȚIA AM AJUNS LA EL SI L AM RUGAT SA SCOATĂ FILMELE AMANTEI CACIUC PE PIAȚA.

PS. REGHEEEE TATIIIII NU SUNTEM INTERESAȚI DE VIAȚA TA SAU A AMANTEI AȚI VRUT AMÂNDOI SA FIȚI VEDETE ce sa faci ??? SUPORTI REALITATEA …. REALITATEA TV NU I PROBLEMA DE FILME LE ȘTIE TARA TOATĂ CĂCI REALITATEA … TV ( postul meu de televiziune ) E CRUNT DE CUNOSCUT…Ă. Managerul HOSSU pe care îl respect va aduce la CLINCENI ACEST JUCĂTOR FFF BUN SI TÂNĂR !!! Eu nu fac cercetări dacă Liviu Alexa da știri de caciuc :))))”, este mesajul scris de impresara Anamaria Prodan.