Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. S-a săturat să fie combinat cu tot felul de femei

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. S-a săturat să fie combinat cu tot felul de femei
Se pare că nu a fost de ajuns tot ce a făcut Anamaria Prodan ca să stopeze scandalul legat de presupusul divorț. Laurențiu Reghecampf a pus piciorul în prag.

E capul familiei și trebuie să rezolve problema. Laurențiu Reghecampf a lămurit toată situația. Dacă vreo publicație va mai vorbi în plus, va trage consecințele, spune antrenorul.

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. S-a săturat să fie combinat cu tot felul de femei. “Nu aveți pic de respect!”

N-a mai suportat tot ce se vorbește de familia lui. Chiar dacă e cunoscut pentru discreție, Laurențiu Reghecampf a făcut lumină în toată povestea care pare să nu se mai termine. În exclusivitate pentru spynews, antrenorul a pus punctul pe I, infirmând faptul că a plecat vreodată de acasă. „Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă.

Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine. Să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile. Să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.

Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață. Iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă.

Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Nu am nici un fel de legături cu aceste femei”

Laurențiu Reghecampf e negru de supărare și spune că nimeni pe lume nu are dreptul să se lege de familia lui și a cerut ca toate speculațiile din presă să dispară. „Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele?

Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește”, a mai spus soțul Anamariei Prodan.

„Îmi iubesc și respect familia mai mult decât orice pe Pământ”

De asemenea, Reghe spune că a fost pus într-o situație foarte dificilă când a trebuit să-i explice copilului său mizeriile din presă. „Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real.

Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot. Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? Aveți acasă familii! Copii care la rândul lor pot ajunge în situațiile în care dumneavoastră ne puneți pe noi!

Ce să explic copilului meu de 13 ani care merge la școală? La fotbal! Că presa face mizerii? De ce? Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ”, a adăugat, nervos, antrenorul.

Sursă foto: gsp.ro

 

Recomandarile noastre