Leonard Doroftei și-a deschis propria sală de box în Canada. Ce cadouri speciale i-a făcut familia la aniversare

Leonard Doroftei și-a deschis propria sală de box în Canada. Ce cadouri speciale i-a făcut familia la aniversare
Fostul campion mondial la box, la categoria semi-ușoară, versiunea WBA, Leonard Doroftei a împlinit 52 de ani.

Moșu, alias Leonard Doroftei e cu adevărat fericit. Are o familie minunată și proprie sală de box.

Leonard Doroftei și-a deschis propria sală de box în Canada. Ce cadouri speciale i-a făcut familia la aniversare

A trecut și perioada în care Leonard Doroftei a suferit enorm. După ce afacerea pe care a avut-o în Ploiești a dat faliment, s-a stabilit în Canada, lângă Montreal. După ce sala unde lucra s-a închis din cauza pandemiei, Moșu a tras aer în piept și și-a deschis propria sală de box și nu există nici un impediment care să-l facă să nu fie la înălțime.

„Nu e foarte mare, dar am planuri să mă extind, să fac una mai mare care să aibă și un ring”

„Trebuia să fac ceva, așa că un prieten mi-a oferit sala lui privată de aici. Nu e foarte mare, dar am planuri să mă extind, să fac una mai mare, care să aibă și un ring. Fac ce-mi place, sunt antrenor, deocamdată „private coach” (n.r. – antrenor personal), cum se spune aici.

Am vreo 50-60 de elevi, de toate vârstele. Chiar m-am îndrăgostit de acest loc, mai ales că aici lucrează și foarte mulți români și mi-e mai ușor”, a mărturisit Leonard Doroftei cu ceva timp în urmă pentru gsp.

„Mi-au luat lucruri de firmă”

Pe 10 aprilie, acesta și-a sărbătorit ziua de naștere și i-a avut lângă el pe cele mai importante persoane, soția și cei trei copii. Bineînțeles, nu au lipsit nici cadourile speciale pentru un tată cu adevărat extraordinar. „A fost tare frumos. Mă bucur mult că nu m-a uitat lumea. De ziua mea am primit sute de mesaje, contrar unora care comentau pe unele rețele de socializare că m-ar fi uitat lumea și de asta postez eu fotografii cu mine, de ziua mea.

Vreau să se știe că oamenii nu m-au uitat și le mulțumesc din suflet pentru asta. Am fost chiar emoționat să constat că am primit atât de multe mesaje. (…) „De la soție am primit, dragoste, dragoste, dragoste, copiii au profitat de ocazie și mi-au făcut cadouri, numai haine de firmă. M-au îmbrăcat cu lucruri de firmă.

Am primit printre altele, un super hanorac, cu Muhammad Ali, idolul meu. Au știut copiii să-mi ia lucruri frumoase”, a declarat Doroftei, conform ProSport.