Liceeni se întorc într-o distribuție surpriză. Fanii sunt în delir. Cine a dat vestea cea mare

Liceeni se întorc într-o distribuție surpriză. Fanii sunt în delir. Cine a dat vestea cea mare
În urmă cu 40 de ani, n-a existat român care să nu fi fost fascinat de celebra serie a Liceenilor. Acum, se întorc.

Vă era dor de Liceenii? În curând veți avea ocazia să-i revedeți pe micile ecrane. Iată noutatea anului.

Liceeni se întorc într-o distribuție surpriză. Fanii sunt în delir. Cine a dat vestea cea mare

Cea care a dat cea mai bună veste fanilor Liceenilor a fost criticul Irina Margareta Nistor, care a mărturisit că producția noii a serii a celui mai iubit film al românilor va începe în această toamnă. Cât privește distribuția, nimeni nu se aștepta la așa ceva, pentru că îi puteți vedea nu doar pe băiatul lui Mihai Constantin, ci și pe fiica lui Ștefan Bănică.

Filmul va fi produs de Anca Truță

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos.

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru”, a adăugat Irina Nistor.

Top Gun-ul românilor

Irina Margareta Nistor speră să nu se modifice distribuția și a comparat filmul „Liceenii” cu „Top Gun”. „Eu sper să rămână distribuția asta… Și mi s-a părut extrem de important că cei de la verticală au avut gândul și că vor să facă o continuare, așa, după ani, mai ales că în anul ăsta știm foarte bine cât de extraordinar a funcționat Top Gun.

Eu cred că Liceenii este un fel de echivalent, un Top Gun al nostru, apropo de de nostalgie. Așa că sper să se întâmple toate lucrurile astea. Mă bucur foarte tare când în când se întâmplă să fie o veste atât de bună pentru toată lumea”, a spus Irina Margareta Nistor, la Antena 3 CNN.