Anunț de ultimă oră. Lidia Buble a anulat toate concertele pentru perioada următoare. Are un plan de neratat

Anunț de ultimă oră. Lidia Buble a anulat toate concertele pentru perioada următoare. Are un plan de neratat
Fosta iubită a lui Răzvan Simion a ajuns în emisiunea acestuia fix în ziua în care el nu era. Lidia Buble pare că e din nou singură, dar și-a făcut planurile pentru ce va urma. Lidia Buble a anulat toate concertele pentru perioada următoare. Are un plan de neratat

Zilele trecute, în timp ce fanii aflau că s-a despărțit de actorul spaniol Harlys Becerra, Lidia lansa un nou clip și o nouă melodie. „Extrapolăm” se numește piesa, iar exact pe aceasta Lidia a promovat-o azi și la Neatza. Toată lumea vrea să știe ce urmează. Nu de alta, dar Lidia a refuzat orice contract / concert în perioada următoare.

Ce planuri de neratat are Lidia Buble  pentru săptămâna viitoare

Ultimele zvonuri sunt că Lidia Buble ar fi într-o posibilă relație afaceristul Horațiu Nicolau, care este cu 30 de ani mai în vârstă. Ea nu a confirmat și nici nu a făcut vreo declarație pe tema asta. Pe ultimul iubit, actorul spaniol, l-a dus acasă, la Deva, l-a prezentat părinților, și tot acolo se pregătește să ajungă Lidia și acum.

Artista și-a anulat toate concertele în perioada următoare, i-a promis mamei ca nu va lipsi de la masa de Crăciun și că se vor reuni cu toții, în casa părintească. Vor fi 10 fii și fiice la masa părinților, împreună cu familiile lor. Doar sora din Spania nu poate participa, din cauza condițiilor de călătorie impuse de pandemie.

Lidia a spus că abia așteaptă să fie acasă la mama, să mănânce tot felul de bunătăți și să fie împreună cu toți. Și a mai făcut o mărturisire: Niciodată acasă nu au împodobit bradul.

Lidia a mai povestit că, după pauza de Crăciun, de Revelion va avea spectacole prin țară. Îi e dor să se întâlnească cu publicul, după atâtea restricții cu pandemia și cu plecarea în Asia Express.

Sincerități de alcov în emisiunea lui Marius Manole

Lidia Buble este o pasională și iubește să aibă alături de ea o persoană de sex opus. Invitată, zilele trecute, în cadrul emisunii online moderate de actorul Marius Manole, Lidia Buble a răspuns sincer la o serie de întrebări. Cântăreața a spus că nu poate să reziste un an fără să facă dragoste, nici măcar dacă premiul ar fi Johnny Depp. Singurul lucru pentru care Lidia Buble ar renunța la relațiile intime ar fi pentru darul ei de la Dumnezeu și anume vocea cu care a ajuns faimoasă.

„Cum să renunț la sex? (…) Doamne Ferește (…) Cum să fac așa ceva..este de neconceput?!(…) Nu fac sex un an, dar pot să mă descurc în alt fel. (…) Aoleu ce interviu, deci este preferatul meu! Păi mie-mi place să mă văd în oglindă, cum să nu mă ating? (…) Dacă ar fi să-mi pierd vocea… Deci mă leg de calorifer, îmi rod unghile, îmi strâng dinții”, a declarat Lidia Buble, în cadrul emisunii online, moderată de Marius Manole.

@intrebareameseirotunde##intrebareameseirotunde ##mariusmanolescu @lidiabubletok @protvplus.ro ##lovememode ##funnyvideos ##challenge ##tiktokromania♬ original sound – Intrebarea Mesei Rotunde

Declarațiile au lăsat audiența cu gura căscată, Lidia fiind o artistă apreciată pentru aerul său inocent. Nici măcar Bianca Drăgușanu nu a vorbit vreodată atât de deschis despre importanța plăcerilor trupești.