Lidia Buble, de la bonă și comerț cu mașini, la Răzvan Simion

Lidia Buble, de la bonă și comerț cu mașini, la Răzvan Simion
Lidia Buble a povestit cum a câștigat primii bani. Te lasă cu gura căscată! În opt ani, a trecut de la bonă, vânzări de mașini la Răzvan Simion. Artistei nu îi este rușine să spună ce munci a prestat pentru a face rost de bani.

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar cel mai recent videoclip al său a fost apreciat de peste 7 milioane de fani, în mai puțin de două luni de la lansare. Cum, este adorată de fani, dar a trebuit să muncească mult până sa ajungă în lumina reflectoarelor. Pe parcursul anilor a avut mai multe locuri de muncă, după cum chiar ea a povestit. A ajutat-o și relația ei cu Răzvan Simion, simpaticul de la „Neatza“.

Unde a lucrat Lidia Buble înainte să devină faimoasă

Deși are șase ani de carieră muzicală, Lidia Buble nu se ferește să vorbească despre greutățile prin care a trecut ca să ajungă aici. Mai mult decât atât, artistei nu îi este rușine să recunoască ce munci a prestat pentru a face rost de bani.

Artista a declarat că a lucrat pentru prima dată ca femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Ulterior, aceasta a lucrat împreună cu tatăl ei, pentru o vară întreagă, la cimitir.

”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit Lidia Buble.

Artista nu s-a oprit aici. A continuat să muncească pentru a devenit artistul care este astăzi. Tot ea a povestit că spăla vase și făcea curat la cafeneaua din mall-ul din Deva. Tot aici, artista a lucrat și la un solar.

Deși visa să ajungă profesoară de sport, Lidia Buble a lucrat și ca bonă timp de un an pentru un nou născut și a fost și ajutor pentru managerii de vânzări auto.

Ce studii are Lidia Buble și cum și-a început cariera în muzică

Artista s-a apucat de gimnastică de la o vârstă fragedă și s-a decis să urmeze cursurile unei facultăți de sport.

Obișnuia să cânte în corul bisericii, iar la vârsta de 20 de ani s-a apucat de o carieră muzicală în adevăratul sens al cuvântului.

Adrian Sână, fostul membru Akcent, a fost cel care  a descoperit talentul Lidiei Buble și cel care a și ajutat-o cu promovarea. Împreună cu Adrian a lansat prima piesă intitulată „Noi simțim la fel”, piesă care a intrat în toate topurile muzicale din România.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit, la începutul lunii iunie. Mesajul prezentatorului TV a fost scurt: „Nu mai este fericită lângă mine.“

Răzvan Simion (39 de ani) şi Lidia Buble (27 de ani) s-au despărţit după cinci ani de relaţie. Prezentatorul de la „Neatza“ a fost cel care a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Instagram.

El a continuat: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărţirea de Lidia Buble.

Recomandarile noastre