Lidia Buble face paradă de lucruri scumpe: „îmi permit tot” – Exclusiv

Lidia Buble face paradă de lucruri scumpe: „îmi permit tot” – Exclusiv
Lidia Bubble este una din cântărețele foarte îndrăgite din România și care, în ultimii ani a devenit un adevărat reper de stil, sau cel puțin o fină cunoscătoare a ultimelor apariții pe piața de fashion.

Zilele acestea, Lidia Buble face paradă de lucruri scumpe. A fost la cumpărături și, vorba aceea a „rupt” cardul. Dar are cu ce. Nu se plânge. Din contra, se laudă. Ultimele ei piese s-au bucurat de succes. Evident, în egală măsură, accesoriile de mii de euro pot fi și cadouri.

Cert este că feed-ul artistei, pe Instagram ar putea lejer să fie pus sub eticheta #fashionweeek. Dar la plural. De săptămțni bune, Lidia Buble defilează în ținute sexy și scumpe, după ce s-a întors din Miami. Unde, cât săa aflat, le-a arătat tuturor câ a făcut o obsesie pentru un tote bag Yves Saint Laurent, de are nu s-a despărțit nici când s-a dezbrăcat în bikini pentru a face plajă la piscină.

Lidia Buble face paradă

În ultimele postări putem admira un adevărat defileu de modă. Aproape obsedată tot ce e la modă, Lidia Buble nu a rezistat și s-a încălțat în cizme Balenciaga de 1890 de euro pereche. Și a mai adpugat dpuă perechi, care urcă mult deasupra genunchilor.

Unele argintii, fabuloase, de la alt brand cunoscut, dar nu așa de scumpe – acestea costă până în 500 de euro. le-a asortat cu un cardigan de cașmir, Miu Miu, piesă roz. Lidia Buble se îmbracă pe trendul Barbie care a cucerit de luni bune vedetele și nu numai. Cardiganul costă 1.050 de euro.

Și-a pus la braț și o poșetă Blumarine, de 350 de euro, din blană. Perfectă pentru sezonul hibernal. Anotimp pe care, ca o vedetă ce se respectă, l-a întâmpinat într-un teddy bear coat de la Max Mara.

În alte imagini apare într-o rochiță de păpușică de la un celebru brand italian, Rene Caovilla. Costă „numai” 1590 de euro.

Lista poate continua, cu sandate de 1.590 de euro, în timp ce Lidia mărturisește ce e în spatele opțiunilor ei vestimentare. În franceză. „Comme un enfant qui joue et qui se permet tout” (n.r. – Ca un copil care se joacă și își permite orice), scrie Lidia Buble pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre