Lidia Buble, legată la mână cu o ață roșie. Are legătură cu iubitul

Lidia Buble, legată la mână cu o ață roșie. Are legătură cu iubitul
Lidia Buble i-a adus în culmea fericirii pe fanii ei când le-a prezentat noul iubit. L-a dus și acasă la părinți, iar după ce l-a integrat în familie, i-a arătat frumusețile României. L-a prezentat și prietenilor, și i-a făcut și sugestii subtile legat de ceea ce își dorește în viitor.

Când vine vorba de a-și împlini dorințele, face tot ce îi stă în putere. Iar acum Lidia Buble apare legată la mână cu o ață roșie, tot ca să atragă energiile pozitive ale universului. Ea s-a întors din aventura Asia Express cu ceva ce, cu siguranță, îi va rezolva dorința. E convinsă de asta, drept pentru care, se afișează.

Lidia Buble a avut parte de o experiență inedită la Asia Express, pe Drumul Împăraților. La proba de la spălătorie, concurenta a fost legată la mână cu o ață roșie. Nu e vorba de ață roșie de mărțișor, pe acele meleaguri nu se știe despre această tradiție românească. Și nici de deochi. A primit șnurul pentru a avea noroc în dragoste.

Lidia Buble a primit „amuletă” ca să se mărite

Totul s-a întâmplat după ce „Buble truble”, adică surorile Buble și-au lăsat în urmă rivalii, la cules de mere. Iar ele au plecat cu determinare spre proba de la spălătorie. Acolo au avut parte de o primire călduroasă. „Aveau chef de vorbă doamnele de la spălătorie”, a remarcat Estera. Mai mult, femeile de acolo le-au îndrăgit imediat pe cele două tinere, frumoase și harnice.

După ce Lidia și sora ei au dovedit că nu se joacă atunci când au ceva treabă de făcut, și au început să împacheteze hainele pentru a îndeplini cât mai rapid proba, au fost luate la întrebări. „Sunteți măritate?”, a fost prima întrebare care le-a amuzat pe fete. Lidia Buble nu s-a putut abține și a răspuns imediat: „Doar ea, eu sunt singură!”.

Imediat una dintre spălătorese i-a înfășurat Lidiei Buble la încheietură o ață roșie, cu scopul de a-i atrage spre ea jumătatea. „Nu vrei să te măriți? Ea e deja măritată. Ești mai fericită decât ea?”, i-a spus femeia în timp ce punea ața.

Spălătoresele le-au ridicat moralul concurentelor.

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii ăștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așaaaa… din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble la Asia Express.

Ce mai face iubitul Lidiei, Harlys Becerra

Când  a fost întrebată, săptămânile trecute, despre iubitul ei, actorul spaniol Harlys Becerra, Lidia mărturisea cât de încântată și fericită este cu el. „Mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap”, a recunoscut Lidia. De câteva săptămâni, actorul e întors în Spania, dar de acolo, mai trimite inclusiv pe rețelele sociale mesaje dragi blondinei. El alege deseori piesele ei pentru a-și ilustra muzica story-urile pe care le postează.

Altfel, Lidia Buble glumește des pe tema măritișului. Lui Harlys i-a arătat rochia de mireasă a Reginei Maria, dar în Asia Express, l-a ofertat, în glumă, pe un bărbat care i-a rezolvat o ecuație necesară pentru deschiderea unor cufere. „Cu tine mă mărit”, i-a spus blondina.

Sursa foto: Instagram