Artista a furat privirile tuturor urmăritorilor de pe rețelele de socializare, mai ales pe ale domnilor care o admiră. Cântăreața s-a „dezbrăcat” de inhibiții…și nu numai.

Ce imagine și-a creat Lidia Buble de-a lungul timpului

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a lucrat de-a lungul timpului din greu la imaginea sa și a apărut în atenția publicului de la o vârstă destul de fragedă. Lidia Buble și-a ieșit din zona de confort pe toate planurile, a trecut peste despărțire și a reușit să se pună pe picioare, îndreptând atenția publicului asupra ei.

Artista are mare grijă la ce mănâncă și este văzută des la sala de fitness. Cântăreața și-a făcut apariția într-un costum sport care îi lăsa la vedere…tot! Cu părul prins la spate și echipată corespunzător, a tras cu drag și spor din greu pentru a rămâne în formă, mai cu seamă că perioada pandemiei a adus urme pe trupurile tuturor.

„Nu vreau sa comentez acest subiect”

Pozele în care artista apare foarte apropiată alături de fratele Elenei Gheorghe au făcut înconjurul presei de scandal din România. Pentru a clarifica situația, celebrul fotbalist a venit cu o declarație care să stingă focul aprins de imagini. Costin a afirmat că are niște principii de familie puternice, deci implicit nu ar lega nimic mai mult cu o femeie care e deja într-o relație, precum era Lidia la acea vreme.

„Eu am niste principii de familie. Nu imi plac genul acesta de stiri si din acest motiv evit pe cat se poate viata mondena. Eu nu vorbesc despre viata mea privata si nu vreau sa comentez acest subiect”, a spus Costin.

Sursă: playtech.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri