Lidia Fecioru a slăbit cu dieta Demis Roussos. Soțul i-a spus că arată ca o vacă

Lidia Fecioru a slăbit cu dieta Demis Roussos. Soțul i-a spus că arată ca o vacă
Lidia Fecioru arată excelent, este mereu dichisită cu gust și elegantă. Bioenergoterapeutul de la  Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, a slăbit cu dieta Demis Roussos. Soțul i-a spus că arată ca o vacă.

Lidia Fecioru (59 de ani) are o viață de poveste. A fost, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut. Avea 18 ani când s-a căsătorit și credea că va fi fericită toată viața cu bărbatul pe care îl iubea. Dar, nu a fost așa.

Lidia Fecioru, o viață de poveste

Lidia Fecioru este o prezență foarte agreabilă în emisiunea Adevăruri ascunse, realizată de Cătălina Porumbel, la Antena 3. I-a trebuit cam 20 de ani până a reușit să își facă un nume în țara noastră.

Din 1991, Lidia Fecioru s-a mutat în România, unde are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și mereu la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.

Este originară din Republica Moldova. Acolo a făcut Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală, apoi a lucrat că medic legist la Departamentul de crimă organizată din Chișinău.

A spus că atunci i-au fost de ajutor, pentru prima dată, puterile ei paranormale. „Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta.

Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

Deja însărcinată când a decis să-și unească destinele cu alesul inimiis ale, ea a aflat chiar în ziua nunții despre o altă femeie. „Prima mea relaţie s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunţii acasă. Ne-a despărţit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine.

A venit şi mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să ştiu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită şi i l-am dat”, a povestit Lidia Fecioru. Aceasta s-a ocupat singură de creșterea copilului, pentru că părinții ei nu au fost de acord cu decizia ei de a se despărți de soț.

Lidia Fecioru: ”Soțul meu a zis că arăt ca o vacă”

Lidia Fecioru: ”Soțul meu a zis că arăt ca o vacă”

Bioenergoterapeutul a fost determinată să slăbească după ce soțul ei a jignit-o.

”Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Spuneam că am doar 62 de kilograme, restul sunt sexualitate și carismă. Am început să mă iubesc și am slăbit.

Am înbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat” a povestit bioenergoterapeutul, la Antena 3.

Lidia Fecioru a slăbit cu dieta Demis Roussos

Cu o voință de fier, bioterapeutul a ajuns de la 90 kg, la 70 kg. A folosit dieta celebrului cântăreț grec Demis Roussos care ajunsese la 150 de kg și a slăbit 50 de kg în șapte luni.

”Am speculat un regim alimentar, dieta Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 zile fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.

Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum. Nu beau acidulate.

Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie. Ținea locul și de cofeină și de dulce.

Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, a povestit Lidia Fecioru.

Bioterapeutul a ajuns de la 90 kg, la 70 kg

Cum a ajuns Lidia Fecioru bioterapeut

A mers din curiozitate la cursurile lui Ignatenko, un mare parapsiholog din Ucraina, care ținea cursuri și la Moscova. După aceea s-a apucat de medicină și a terminat facultatea la Chișinău. Destinul ei avea să se schimbe începând din 1991, când Lidia Fecioru vine în România, la Iasi. Mai întâi s-a angajat la o editură, ca secretară, după care a plecat la București.

Potrivit CV-ului ei, Lidia Fecioru s-a născut în satul Orhei, în 1962, într-o familie de țărani. Tinerețea ei a fost marcată de multe lipsuri, așa că și-a dorit să devină coafeza și a dat examen la școala profesională.


Smiley a mărturisit aseară care este cea mai mare pasiune a lui. Mai are una, care îl include și pe Dem Rădulescu

Viorica de la Clejani e dărâmată. I-a murit o persoană foarte dragă