Luca Reghecampf rupe tăcerea despre afacerea pe care o are cu Corina, iubita tatălui. „Amândoi avem idei, amândoi muncim”

Luca Reghecampf rupe tăcerea despre afacerea pe care o are cu Corina, iubita tatălui. „Amândoi avem idei, amândoi muncim”
Anamaria Prodan o să facă un șoc când va avea. În ce relații se află Luca Reghecampf cu amanta Corina. E incredibil ce se întâmplă.

Viața Anamariei Prodan e dată peste cap. Întâi a aflat că soțul o înșeală, apoi i-a blocat conturile din Dubai, acum află adevărul despre relația lui Luca cu amanta.

Luca Reghecampf rupe tăcerea despre afacerea pe care o are cu Corina, iubita tatălui. „Amândoi avem idei, amândoi muncim”

Băiatul lui Reghecampf, Luca, a rupt în sfârșit tăcerea despre relația cu amanta tatălui său. De asemenea, acesta a vorbit și despre toate declarațiile pe care le-a făcut pentru cartea Anamariei Prodan. Se pare că băiatul pe care impresara îl adoră, a cam trădat-o. Acesta a confirmat faptul că este partenera Corinei într-o firmă din anul 2020, în care mai e implicată și iubita lui, Asiana Peng.

„Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în compania asta”

„Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și că nu-mi doresc să devin persoană publică. Și pentru firmă, este decizia mea dacă intru într-o firmă sau declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de nimeni. Firma este mai veche, dar persoana mea este de o lună în compania asta.

Da. (n.r. – a fost pus asociat de o lună). Nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele în firma asta. O firmă poate să aibă multe obiective, dar pentru mine este un subiect personal și ce fac eu în firma asta nu doresc să declar.

Voiam să vă zic că amândoi avem idei, amândoi (n.r. – el și Corina, iubita tatălui) muncim în firma asta, în total suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Nu este doar o persoană care alimentează totul, fiecare face… Da, și ea este asociat (n.r. – Asiana Peng, iubita lui)”, a spus Luca Reghecampf în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Ce a fost scris în cartea asta a fost scris de doi ani, este foarte veche declarația”

Pe de altă parte, acesta amintește că declarațiile date pentru cartea Anamariei Prodan lansată în urmă cu câteva zile și intitulată „Da, sunt cea mai bună!” sunt scrise cu ceva ani în urmă. Acesta a afirmat că o respectă pe Anamaria Prodan ca pe o femeie. Se pare că amanta Corina a avut o mare influență asupra lui, pentru că Luca e total schimbat vizavi de impresară.

„Ce a fost scris în cartea asta a fost scris de doi ani, este foarte veche declarația și în momentul de acum… eu nu mai vreau să mai comentez nimic despre asta. Vreau doar să știti că declarația sau cartea e veche, e de doi ani și atât. Mai mult nu doresc să declar. Și doamna Anamaria are din partea mea respectul meu, o respect ca pe o femeie”, a mai spus tânărul de 19 ani.

Sursă foto: romaniatv