Oscar 2023. Povestea covrigilor primiți de fiecare invitat și a covorului care n-a mai fost roșu din cauza palmei date de Will Smith

Oscar 2023. Povestea covrigilor primiți de fiecare invitat și a covorului care n-a mai fost roșu din cauza palmei date de Will Smith
Mult așteptata Gală a premiilor Oscar a luat sfârșit, iar filmul ''Everything Everywhere All at Once", regizat de Daniel Kwan și Daniel Scheinert, a fost desemnat drept cel mai bun film.

Cu puțin timp înainte de începerea galei, Jimmy Kimmel, prezentatorul prestigiosului eveniment a postat pe conturile de socializare o fotografie pentru fanii săi.

E vorba de o poză cu o masă lungă plină de covrigi delicioși, gata de mâncat, care urmau a fi distribuiți participanților la Oscar. Gustările au fost furnizate de Shappy Pretzel Co., care a scris și câteva cuvinte: „Carbohidrați delicioși pentru publicul de la Oscaruri!”. De asemenea, Jimmy a mai pus încă o fotografie cu un covrig pe care a fost notat: „Ți-e foame. Un cadou de la Jimmy”.

Covrigii de la Oscar 2023 pentru public

Potrivit Just Jared, acest lucru s-a întâmplat după ce comediantul a dezvăluit că suma pe care o va încasa pentru a prezenta evenimentul se ridică la suma de… 15.000 de dolari. Adică o sumă foarte mică, comparativ cu ce a câștigat în anul 2017, în calitate de prezentator al popularului său program de noapte, când, potrivit Variety, câștiga anual 15 milioane de dolari.

De ce s-a ales covor în culoarea șampaniei

Anul acesta, la premiile Oscar s-a schimbat și culoarea covorului. Nu s-a mai dorit celebrul covor roșu, ci s-a optat pentru unul în culoarea șampaniei. O schimbare majoră, mai ales că din anul 1961 și până acum, covorul roșu a fost la înălțime. Într-o declarație pentru presă, Kimmel a făcut o glumă, făcând referire la palma pe care anul trecut Will Smith i-a dat-o lui Chris Rock, după ce a făcut o remarcă nepotrivită privind chelia soției actorului, Jada Pinkett Smith.

„Oamenii s-au întrebat: „Vor fi probleme anul acesta? Vor fi violențe anul acesta? Dar dacă vor fi, am luat decizia de a alege un covor de șampanie în loc de covor roșu, ceea ce arată cât de încrezători suntem că nu se va vărsa sânge”, a glumit acesta.

Recomandarile noastre