Simona Ionescu / Redactor Șef

Astre. Urmează o Lună Plină cu multe schimbări. Fiți foarte atenți și nu faceți asta!

Astre. Urmează o Lună Plină cu multe schimbări. Fiți foarte atenți și nu faceți asta!
Din cele mai vechi timpuri, astrele ne influențează viața, iar nopțile cu lună plină sunt pline de semnificații mistice.

Luna plină fascinează, dar sperie deopotrivă. Iată ce tradiții și obiceiuri se păstrează din vechime.

18 martie, Lună Plină în zodia Fecioară. Ce nu e bine să faceți

Potrivit specialiștilor, atunci când este lună plină, ne putem trezi cu stări de agitație sau tulburări de somn. Ar fi bine ca atunci să facem mai multe activități de relaxare, sport și să mâncăm produse cât mai naturale. De asemenea, sunt extrem de benefice plimbările în aer liber. Sunt utile ceaiurile din plante, în mod special de lavandă sau tei, pentru că face minuni.

Și animalele pot avea stări neplăcute în această perioadă, de aceea trebuie să le acordăm mai multă atenție și să le arătăm iubire. Tradiția spune că în această perioadă pământul e mult mai fertil, așa că se recomandă să plantăm copaci, care vor crește mult mai repede. Din nefericire însă, perioada cu lună plină este predispusă și la cutremure.

Femeile care privesc luna rămân mai ușor însărcinate

Conform unei vechi superstiții, femeile care privesc luna plină au toate șansele să rămână însărcinate și să nască copii frumoși și sănătoși. Tradiția spune că cine are probleme cu banii, are toate șansele să se îmbogățească dacă își va pune o dorință în noaptea dinspre 17 spre 18 martie.

Oamenii de la țară au obiceiul de a ține în mână o monedă, privesc spre cer, își fac sfânta cruce și se roagă să aibă parte de spor la bani. Aveți însă grijă să nu vă certați cu prietenii, vecinii sau colegii de serviciu, pentru că în această perioadă totul se va putea transforma într-un adevărat scandal.

Din păcate, nopțile cu lună plină sunt cele în care vrăjitoarele se ocupă se vrăji și descântece, așa că ar fi bine să vă feriți. Luna plină este totodată perioada favorabilă declarațiilor de dragoste și a deciziilor importante.

Sursă foto: scoaladeastrologie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre